Smilebaby Sevgieymen ben kullanıyorum çokta memnunuz.Hatta doktora dedim her gün yıkıyorum diye ozaman oğluşum 23günlüktü şampuanımı sordu mustela diyince tamam sorun olmaz dedi🤗
marimon Ben mustelanın hassas ciltler için olanını kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım henüz, 5 aydır kullanıyorum
Adelim Dogdugundan berı kullanıyorum memnunum esım bırara tutturdu unıbaby alalım dıye aldım 1kere yıkadım hemen konak oldu ama mustela sukur ıyı losyonda mustela super ama pişik kreminden memnun kalmadım 5 bucuk aylık kızım
Seremet58 Sevgieymen ben bebeğim doğduğundan beri bütün ürünlerini musteladan tercih ettim ve çok memnunum 👌🏻 Hatta yüz kremi var onu ben bile kullanıyorum bitmek üzere yine alıcam en acilinden aşırı güzell yumuşacık yapıyor 😁😂😂
Deletedmom_29 Sevgieymen doğduğundan beri mustela kullanıyorduk genetik olarak ailede cilt sorunlarımız olduğu için en iyisi o diye onu aldım ama bebeğimin başında konak oldu hem de aşırı oldu sadece başında değil alın bölgesinde de oldu ben de değiştirip atopik ciltler için olan bir şampuan aldım
marimon ipekayann pişik için bepanthol baby, bübchen yada sebamed baby kullanabilirsiniz üçünde de paraben ve sls yok
Adelim ipekayann pısıge bende cozum bulamadım zeytin yağı sudokrem arko mustela desıtın hamazınc hepsını kullandım maalesef
Marcella Sevgieymen Ben de 7 aydır mustela kullanıyorum,her gün yıkıyoruz bi gün şampuanla bi gün şampuansız yıkıyoruz çok ihtiyaçları yok çünkü ne kadar içeriz temiz olsada.