Can İki gündür tamamen değişti hiç durmuyor agliyir kucak istiyor bambaşka bir çocuk oldu 3 ay 25 günlük Oglum ne yapabilirim 😿😿😿😿😿 emmeyi de birakti
OlgaArslan Can atak haftasında normal zamanında mı doğdu ? Zamanında doğduysa tam olarak haftasını yazın normal zamanında da doğmadıysa hesaplayıp yazın ben bakim size
Emine Can yapacak bişey Yok maalesef dediğiniz şeyi ben 6 aydır yaşıyorum gram değişme Yok bittim artık 😏
Can Pnrdnzysfars ay ne yapacağım bilemiyorum ağlamaktan olecegim iki saniyem Yok ayaktayım daima akıllı çocuk deli oldu
Pnrdnzysfars domatesim dogmasi gereken hafta da dogmussa o haftadan erken dogmussa o haftalarida hesaplıyoruz
Pnrdnzysfars Can aynen 2 haftaya yakin sürdü huzursuz herseye ağlıyor kucak istiyor miz miz uyumuyor surekli emmek istiyor
Elifsu OlgaArslan bizimkinide hesaplar mısınız? Bizdede 4-5 gündür aşırı derecede ağlama krizleri ve sinirlilik var. Gelen giden kolik olduğunu söylüyor.
OlgaArslan Elifsu zamanında mı doğdu yani 40 haftalık mı eğer öyleyse gün ay söylerseniz hesaplarım canım
OlgaArslan Can şu an 15 hafta 1 günlük olması gerekiyodu ve şuan siz atak dönemdesiniz ve bu atak dönemi 5 hafta daha sürecek geçmiş olsun