Ymnmrv Kismettt aaaaa bende fazla geldiği için terletiyor sanıyorum. Gerçi bizim ev cidden sıcak şuan 29 derece 😳
Kismettt Ymnmrv Fazla sıcak eviniz pek önerilen bir şey değil o kadar sıcakta uyuması bebeklerin, ama bence lcw nin tulumlarının da terletme etkisi var sanırım ama sizinki oda sıcaklığından olabilir
Deryanindenizi Kismettt ben fazla mi ince giydiriyorum acaba. 22 dereceye dayandığı oluyor gece daha da düşerse dogalgaz çalışıyor zaten. Tek atlet üstü bu tulumla ay acaba ince miiiii🤷♀️🤦♀️
Kismettt Deryanindenizi Bence yeterlidir diye düşünüyorum bende öyle yapıcam, kidzeenin tulumları 20-24 derece için zaten diye biliyorum
Deryanindenizi Gulella120 çorap niye zararli kan dolaşımı yönünden mi acaba? Biraz bol lastikli giydirince de zatarli midir?
Gulella120 Deryanindenizi kan dolaşımı için evet. Lastik kısmını keserseniz bir zararı olmaz diye tahmin ediyorum dar bir çorap değilse
Hunilianne Nida07 benimki de düzeltilmiş 11.5 ay kilo 9 boy 73 ama 18-24 sadece bu Bahar olur 2-3 yaş bi bakın isterseniz hatta Naz hanımdı galiba baya yardımcı oluyor iki tane sipariş verin biri daha büyük olur olmayanı iade edersiniz
Zeynolu38 Kismettt merhaba Siparişiniz geldi mi bedenden memnun musunuz. Benim kızım da 10 aylık kararsız kaldım