prensinveannesininguncesi Hanımlar az önce acilden geldik doktor bebeğin inanılmaz gazı var dedi .Ve benim yediklerime dikkat etmemi söyledi .Ne yemeliyim ne yememeliyim acil söyler misiniz ? Deneyimli anneler
karabiberimm prensinveannesininguncesi rezene kaynat canım bir fincan sen iç 3 4 çay kaşığı da bebeğe ver biz de çok çektik gazdan 4.5 aylık daha hala devam ediyor
BugraCan27 prensinveannesininguncesi her yemekten sonra peryavşan otu çiğne yut gerçekten çok faydası oluyor bebeğiniz kaç aylık
Aysenur-Goktug prensinveannesininguncesi benim bebegimde cok gazli cok fazla sancisi oldugu zaman anason verdim sakinlesti doktorlarda oneriyor zaten bir zarari yok deneyebilirsin
karabiberimm prensinveannesininguncesi ben 10 günlükken vermiştim sıkıntı olmadı canım az ver ama genede her bebek farklıdır sen iç ama muhakkak sütüne geçer zaten
Elfida-10 prensinveannesininguncesi benimde birde işine yarayacak bir yöntemde söyleyeyim dua edersin bana
Elfida-10 prensinveannesininguncesi pilates topu al canım üstüne bebeğinin yüzüsana gelecek şekilde tut ve üstünde hafif hafif xıpla mutlaka işe yarayacaktır
Eymeninanasi prensinveannesininguncesi benim bebeğinde çok gazlı denemediğim sen kalmadı birisi bana şekerli su önerdi belki size uzak gelebilir ama ben günde 2 kere gaz ilacıyla birlikte 2 çay kaşığı şekerli su veriyorum anında gazi çıkıyor şükürler olsun
BugraCan27 prensinveannesininguncesi evet kullanabilirsiniz birde sabah öğle akşam rezene çayı için yemeklerden 20 dk sonra bebeğinize de 1-2 çağ kaşığı verebilirsiniz
prensinveannesininguncesi Aysenur-Goktug bir çok kişiden duydum ama doktorumuz asla dedi o yüzden teresdütte kaldım
Aysenur-Goktug prensinveannesininguncesi altinci aya kadar bende herseye karsiydim asla vermem diyodum ama o caresizlikle yeterki gecsin diye dusunup verdim bir kere isede yaradi aslinda sakinlesti kuzucuk 😊
Meftunbiranne prensinveannesininguncesi bizde çok çektik hep acillerdeydik lavman vs yapılırdı denemediiğimiz damla kalmamıştı en son bi tane tavsiye üzerine aldım ben kullanıyorum bebek değil şükür 2 ay 27 günlüğüz bitti şuan
prensinveannesininguncesi Meftunbiranne ismi nedir ?bizde en son Nurse Harveys aldık galiba işe yaradı .