Eslemmomy safis12 kahkaha atıyordu arada ama dediğim gibi bu ara keyfi pek yok o yüzden çığlık çığlığa da gulemiyor
Misssimsek safis12 4 ay 11 günlük oldu oğlum. Daha bir iki gündür zorla dönmeye çalışıyor. Yüz üstü dönüp öyle kalıyor ağlıyor. Yavaş yavaş guclenecekler insallah
Misssimsek Eslemmomy yumuşak yerde donemezler zaten. Ben yere battaniye serip yatiriyorum. Kendim donduruyorum egzersiz olsun diye
Misssimsek safis12 gülüyor arada ama pek kahkaha sayılmaz ıhhıı gibi sesler çıkarıyor. Bazen de çığlık.atıyor. daha tam kahkaha atmaya başlamadı.
Misssimsek safis12 benimki bir de yuvarlanmak yerine kendi ekseni etrafında dönüyor. Kafası ayak uca ayağı kafa tarafına doğru. Bacaklarını kaldırıp indirdikce çeviriyor kendini.
Eslemmomy safis12 sağlık ocağı ebesine sordum kafasını bir miktar kaldırıyor ayı için bu yeterli dedi ama alerji ile uğraşırken bunu sormayı unuttum valla
hirazls safis12 dün yüzüstü dönerken yakaladım ve çok şaşırdım korktum uyurken döner diye nöbet tutuyorum bu sıralar 4ay 7 günlüğüz
AnneCeren safis12 3 ay 25 günlükken döndü tabi önce ben yastığa koyup biraz alıştırma yaptırdım sonra baktım kendi dönüyor . Endişe etme döner
AnneCeren safis12 Pusette kendlni hep kaldırmak istiyordu bende uzandırırken yüksek bir yastığa omuzlarıda gelecek şekilde yan yatırdım birkaç kez elinden tutup çevirdim sonra o kendi yaptı .