sasuke safis12 4ay 23 günlük oğlum yüzüstü dönebiliyor. Yeni yeni ellerinide altından çıkarmaya başladı. Bende sırtüstüne dönmeyi ne zaman yapabilecekler merak ediyorum. Yüzüstü dönünce çabucak sıkılıyor. 😬
NAAL 4ay 11 gunluk yuzustu durdugunda sirt ustune donuyor ama sirt ustunden daha donmuyor o da yuzustu durmayi sevmedigi icin
canimoglum_2020 safis12 hayır canım dönmedi daha tam olarak sırt üstü yatarken bazen dönüyo çok nadir
CennetAla 3 ay 21 günlükken bebeğim döndü. Battaniyesini seriyorum üzerine yatırıyorum sevdiği oyuncağı dönmesini istediğim tarafa koyuyorum uzanıp almak isterken hooop dönüyor 😊
Eslemmomy safis12 koltukta sağa sola dönüyor da beşiğinde dönmüyor yatağı yumuşak ondan mı ki sizinki yüzüstü yatınca dirsek üstünde duruyor mu benimki daha duramiyor da
Misssimsek Eslemmomy yumuşak yerde donemezler zaten. Ben yere battaniye serip yatiriyorum. Kendim donduruyorum egzersiz olsun diye
Eslemmomy safis12 4 ay 12 günlüğüz korkuyorum yüzüstü yatırmaya bu konuda geri kalacak diye endişe ediyorum kafasını da tam olarak kaldıramıyor kaldırıyor da dümdüz önüne bakamiyor yüzüstü
Eslemmomy safis12 masaAllah nerdeyse 3 aylıktan beri gülüyor kahkaha gibi arada oluyor genelde çığlık çığlığa gülüyor🥰🌸
Eslemmomy safis12 sağlık ocağı ebesine sordum kafasını bir miktar kaldırıyor ayı için bu yeterli dedi ama alerji ile uğraşırken bunu sormayı unuttum valla