BozAilesi Poncik38 nasıl tam oluyor mu sleepy kalıpları dar mı mesela şuan 7 seninki 300 aralarında var 5 mi almalıyım acaba biraz tontiş bacakları
Poncik38 BozAilesi 4numara 7-11 olması lazm veya 7-14muydu hatırlamıyorum tam olarak ama isterseniz küçük paketini alıp deneyin. 5numara 9 kgdan başlıyor. biz memnunuz
CemreKerem35 BozAilesi 7300 kilo için 3 numara olur ama bebek kilolu ise ya da popisi büyük ise 4 de takılabilir. Ama kesinlikle 5 değil 🙈😅
BozAilesi CemreKerem35 bilemedim ya şu bezlerde yazan kilo ile hiç orantılı gitmedik 😀 şuan 4 numara bitirdim bel kısmı kısa gelmeye başlamıştı ve lastik yerleri kızarıyordu o yüzden düşündüm 5 mi alsam diye😅😅
Deletedmom9 BozAilesi Hayır değil kim diyor onu? Dar kalıp görmek isteyen molfix e baksın. Sleppy kalıp olarak gayet büyük bir bez.
CemreKerem35 BozAilesi hangi marka alıyorsunuz ? Ben bir kere Molfix aldım oğlum 7 8 aylıkken . Bir de aylık paket almıştım bir kere taktım oğlumun resmen bacaklarini kesmişti 2 3 saatte . Bez ile de alakalı bir durum sanırım .
BozAilesi Deletedmom9 4 numara bitirdim bel kısmı kısa gelmeye başlamıştı ve lastik kısmı kızartıyordu o yüzden dedim acaba 5 mi alsam diye
Prensannesi29 BozAilesi 3 aylık 6 kilo oğlum 3 numara sleepy kullanıyorum 2 numaraya göre 3 birazdaha fazla büyük gibi sizde 3 yada 4 kullanabilirsiniz ama 5 almayın bebeğin bacakları ayrık durmasın
BozAilesi Happy__yenianne şimdi büyük paket alıcam çoklu 7300 şuan 5 ideal olur diye düşündüm bende 😅