fistikcisahap Merhaba ☀️ Bebelerinin dişi çıkmış analarına soruyorum 〽️ Alt dişi sivrileşmiş ucu tahmini bir zamanı var mı tam olarak ne zamana çıkar ❓
Alinaninannesi fistikcisahap bir haftaya belirgin hale gelir canım. Tam diş haki 3 4 haftayı buluyor ama
fistikcisahap Ceyo0666 minicik ucu çıkmış canım sivrice bir şey hissettim parmağımla dentinoks sürerken fark ettim
Ceyo0666 fistikcisahap bizimkidenin de 3 kasım da sivri bisi farketmiştim yarıya yaklaşmaya başladı 😂
BusraG bir_pasa_annesi ucu çıkınca huysuzluk gidiyor mu, yani diş patlayıp çıkana kadar mı sıkıntı oluyor
bir_pasa_annesi fistikcisahap ewet cnm hani tam komple cıkma değil de yinede bakınca tek dişi görünüyor 😂😂Maşallah hayırlı olsun inciniz
fistikcisahap Alinaninannesi vayyy bee peki ondan sonraki çıkacak dişler de çok rahatsız ederek mi çıkar? Bu ilk dişimiz olacağı için çok kötü etkilendi
Alinaninannesi fistikcisahap bi fikrim yok canım bizim iki dişimiz var biri tam diğeri yarım çıkmış 😅 öyle çok değişiklik yapmadı kızımda bir kaç gece uykudan çok ağlayarak uyandı sadece sabahına patlatmıştı 9 ay 18 günlük şimdi ☺️
bir_pasa_annesi BusraG patlayana kadar sıkıntı ben 1 haftadır ne cekiyom😂😂geceleri aglamayan uyanmayan sadece acıkınca mırıldanan cocuk sabaha kadar inledi dünden beri iyi Allaha şükür
BusraG bir_pasa_annesi benimde öyle ya. Gündüzleri filan mızmızzz. Gece de kalkıyor ara sıra. Dediğiniz gibi gece 2 kere mamaya kalkardı. Şimdi mızıldıyor. Demek ki dişş:)