Fatmallper1 Synmannesi teşekkür ederim canım piyasa çok çay kullandım artık almaktan çekinir oldum yaramıyor hiç bişey
Synmannesi Fatmallper1 bende sütüm artsın düye 1000 TL verdim aldıklarım aklına gelmez aldıklarım 5 aylık olucaz :((
Fatmallper1 Synmannesi biz de 6 aylık olduk dün 🤦🏻♀️ Sollar mı dersin damlalar mı dersin rekolac her şey
Woody Fatmallper1 Burada biri işine yaradıgını söylemişti. Elinde kalanları satmıştı hatta. Konuyu bulursam etiketleyeyim
Mirzafeyza2020 Fatmallper1 bende aktardan karışım hazırlattım dün . 10 aylık oldu oglum. Isırgan ötü çörekotu falan karıştırdı. Aslında hazır paketli var daha pratik dedi ama ben ot halini tercih ettim bakalım inş işe yarar
ozgcobaan Fatmallper1 ben kullanıyorum 2.paketini sipariş ettim. Ciddi derecede faydası var. 2 hafta anca oldu kullanalı. Hatta yanında mayya tabletide aldım yine süt arttırıcı desteğinden.
berenimo1 ozgcobaan Merhaba ben yanina solgari almistim mayyayida yeni gordum ama memnun kaldiniz mi ondanmi alsam diye dusunuyorum
ozgcobaan Fatmallper1 yapmıyorumm hiçte yapmadım. Mamayı içmiyoruz 3 gündür. Cok şükür doyuyor ve aglamıyor emerken yutması bile değişti bence