Maviay Aysen58 Bana da 6. Ay aşımız da 9. Ayda görüşürüz demişti ebemiz. 2 gün öncede menenjit aşısının aylarını öğrenmek için aradığımda söyledi 9. Ay asimiz da var haberleselim diye.
Aysen58 AlyaK o zaman ben 9. Aya gelince giderim sağlık ocağına yaparlar inşallah peki bize neden yok dediler acaba
suhedaborekci Esdoel Beni de bugün aradılar sağlık ocağından 9.ay aşı takvimine kızamık aşısı eklendi dedi. Hafta içi gideceğim bende. Herhangi bir yan etki yaptı mı?
Nagehan_eymen Bende bugün 6 ay aşısı için gittim 9. Ayına asi için tarih verdi. Kardeşim 1yasinda yaptırdı kizamik aşısını yeniden çıkmış daha önce kaldırmışlar muhtemelen öne çektiler ay olarak
Sevgilimmm Aysen58 aslında yoktu. Geçen gün 9. Ay kontrolüne gittik kızamık aşısı olduğunu söyledi doktor
balkizimbebegim Aysen58 1yaşında yapılan aşının aynısıymış 9.aydaki aşı benide hemşire aradı ama ben yaptırmak istemedim zaten 1yaşında olacakmış aynı aşıyı belki sizdede 1yaşında yapılacaktır
Alprn4 Bizde var dedi hatta 15 gün önce yumurta beyazı yedir Bi kaç gün alerjik durumu varmı belli olsun aşıdan önce dedi
Beyza23 6.ay ay aşısında 12. Ayda görüşürüz dedi e şimdi 10 aylık olacak çocuk neredeyse kimse aramadı bile