Gulsen96 minibiranne bendede oyleydi canim hem kesi hemde yirtilma olmustu.agrilarim sizilarim yeni yeni gecmeye basladi
minibiranne Gulsen96 yaa demek ki normal Bi durum forumda 20 günde iyileştim diyenleri görünce psikolojim bozuluyor daha çok kendimi dinleyip problem var diye kafama takıyorum 😔
Gulsen96 Sibel8Duru iliskiden sonra icimde hep bir burukluk oluyodu.genisleme coktu rahatsiz oluyodum fitil kullanmak bana iyi geldi
Krsmngl Gulsen96 hangi markada acaba aynı marka mı almanyadayım ben ebay den bakıyorum 5 euro bi diğerş 35 küsür ikiside aynı ama niye fiyat böyle farklı
Krsmngl minibiranne bir kaç gün sonra tam 3 ay olcak ama vajinam her geçen gün iyileşmek ywrine kötüye gidiyo sanki
minibiranne Gulsen96 canım dış dikiş dimi açıldığını sen görebiliyorsun bakınca. ben bakıyorum dikişler filan Sıkıntı yok ama tahminim geçen gün baya kabız oldum muhtemelen o beni tahrip etti 😞
Ravzam30 minibiranne Canım cok gecmıs olsun ben de 22 yaşındayım 22 yaşımda doğum yaptım kızım şuan 5 buçuk aylık inanın bende 20 günde iyileştim sadece sızlama oldu o da hemen geçti
YeldaKuzey Gulsen96 tam olarak neresi açıktı? Bendede açıklık var 3 aydır kapanmadı. Hangi fitili kullandınız sonradan kapandı mı?
Gulsen96 YeldaKuzey nasil soyleyimki🙄vajinanin bitimindeki dikis acikti ve iliskide genisligi cokta olmasada fark ediliyodu.cunki dogumdan oncekiyle fark oldugunu kendim goruyodum
Gulsen96 YeldaKuzey hayir canim sonradan kapanma olmuyor.doktor bana 2 ci dogumda duzelteceyni soyledi ama ben 2 ci dogumdan sonra zaten ameliyat olmak istiyorum InsAllah
YeldaKuzey Gulsen96 benimde tam olarak o dikiş açıldı. Vajinanın tam bittiği kısım . Alttan et dolmuş ama üst kısım deri henüz iyileşmemiş
Poyraztaha Krsmngl 2 günlükken düştü benmki temizliğimi yaparken farkettm parmağım içine girdi doktorlar dikmediler kendi kapandın diye 19 ay oldu her ağda yaptığımda kanamam oluyo dokular tam iyileşmemiş sanırım
Rabiakumcu Krsmngl ya böyle daha geniş çok geniş gibi duruyo hatta.norml şey görüyorum aynada ama bi tuhaf gelio
Rabiakumcu Gulsen96 fitilin adı ne bide doktorum yazıyor kndimşzmi alıyoruz nerden aldınız kaç gün kullnıyoruuz