eslemsiii birmelekannesi2 A101 diye hatırlıyorum 😬 findux’un donduk ezmeside var bu arada o da süt ürünsüz😋
birmelekannesi2 eslemsiii ya hemen yarın gidip almak olacak ilk işim 😂bılmıyordum kahvaltıda resmen ac kalıyordum cok sagol canım 🥰💕
eslemsiii Ilknuraltun bende öyle oldum artık ama şöyle bi burger falan yesem Allaaahhh 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻Zil takar oynarım 😂 irmik tatlısını bende yaptım pişti iyi oldu sonra şerbet döktüm ne olduysa kabından taştı 😂😂
Ilknuraltun eslemsiii 😂😂 ya sorma diyorum bir yandan çabuk kilo verirsin boşver tatlıları ama yasak olan herşey cazip geliyor işte 😅 birde denediğiniz peynir çeşidi var mı Vegan olanlardan
eslemsiii Ilknuraltun ben bir kilo dahi vermedim hala 😂 deneyemedim ya çok istiyorum ama burada yok 😕 sırf almak için başka şehire gitçem bi gün ☺️
Dygavs mechule @eslemsiii yinede yumurta alerjisi için bu ürünleri bir kez daha gözden geçirmekte fayda var :) sadece süt ve süt ürünü yok demiş eslem hn
eslemsiii Dygavs tabi canım içeriğini okumak lazım böyle olan anneler okuyordur zaten diye yazmadım ☺️
ikiprensannesii2 eslemsiii sadece süt ve süt ürünlerinde oluyor başka bi şeyde henüz olmadı çok şükür ☺️ Teşekkürler
LuckyMommy eslemsiii canım buradakinde var ama Hepsiburada da trendyolda diğer sitelerde de satılıyor 😊 vegan sitelerde de mevcut
eslemsiii mechule bazı bebekler tolore ediyor bazıları etmiyor canım ancak deneme yanılma yapmamız lazım. Mesela benim kızımın kuruyemiş alerjisi var ama o eser miktarları yediğimde tepki vermiyor bi arkadaşın kızıda eser miktar süt yazanlara tepki vermiyor.