eslemsiii Merhabalar 🙋🏻♀️ kızımın süt ve süt ürünleri alerjisi var ve ben bi süre ne yiyeceğimi şaşırıp paniklemiştim sonra aşağıda eklediğim içinde süt ve süt ürünü olmayan bazı gıdaları öğrendim ben gibi olan annelere fikir olsun istedim 🤷🏻♀️ Resimde yok ama BİM’in bütün bademli çikolatasında da süt ürünü yok. Kızım Fırınlanmış yumurtaya tepki vermediği için ben pandispanya yapıyorum meyve suyuyla ıslatıp arasına ve üzerine suyla yaptığım çikolatalı pudingi döküyorum bazen meyvede kokuyorum. Mutlaka sizlerinde bildiği şeyler vardır paylaşalım birbirimize yardımcı olalım ☺️
mechule eslemsiii yaa çok iyi olmuş bu post teşekkürler ❤️ Bizimde süt ve yumurta alerjimiz var ne yiyeceğimi sapıtmıştım. Çikolata yemiyorum kaç aydır süper oldu☺️
ikiprensannesii2 eslemsiii Allah sizden razı olsun🤲🏼 Şaşırmıştım ne yiyeceğimi yiyemediğim için de daha çok canım istiyodu bunlardan aldırayım eşime
birmelekannesi2 eslemsiii cok sağol canım ya ne yiyecem dye düşünüp duruyordum harika oldu bunları paylaştıgın🥰 bu fındux bım de mı satılıyor 😊
eslemsiii @NaimeYilmaz ne çabuk fark edipte okuyup etiket kaldırıyorsunuz 😂 ben girip aşağıya inesiye kadar düzenleme yapılmış 😅
eslemsiii mechule bitkisel sütlerle kek,güllaç ,sütlaç falanda yapabilirsiniz. Ben sütlaç yapmıştım badem sütünden gayet başarılıydı 👍🏻😋
Dygavs mechule @eslemsiii yinede yumurta alerjisi için bu ürünleri bir kez daha gözden geçirmekte fayda var :) sadece süt ve süt ürünü yok demiş eslem hn
eslemsiii Not; Migros alışveriş sepeti bana ait değil İnstagramda veganoteacher diye bi sayfada görmüştüm ☺️
LuckyMommy Oreo çeşitlerinde de yokmuş. Lotus bisküvi çeşitleri ve sürülebilir çeşidinde de yok. :) Bu arada glories güllü bademli çikolata efsane 🤩 tabanı güllerle kaplı
eslemsiii ikiprensannesii2 amin canım Allah sendende razı olsun 😘 yasaklı ya insanin iyice canı istiyor artık ☺️
ikiprensannesii2 eslemsiii sadece süt ve süt ürünlerinde oluyor başka bi şeyde henüz olmadı çok şükür ☺️ Teşekkürler
eslemsiii birmelekannesi2 A101 diye hatırlıyorum 😬 findux’un donduk ezmeside var bu arada o da süt ürünsüz😋
Ilknuraltun eslemsiii ya sorma bende ne yiyeceğimi şaşırdım ilk zamanlar şimd alıştım hiç birşey yemiyorum 😆🤪 bende geçen gün irmik tatlısı yaptım portakal suyu ile portakal kabuğu rendeledim içine çeviz çekip attım çok lezzetli oldu 😍
eslemsiii Ilknuraltun bende öyle oldum artık ama şöyle bi burger falan yesem Allaaahhh 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻Zil takar oynarım 😂 irmik tatlısını bende yaptım pişti iyi oldu sonra şerbet döktüm ne olduysa kabından taştı 😂😂