Yeloturko Kızlar bebeğim 1bucuk aylık sürekli tıkanıyor nefes alamıyor sanki buhar makinesi almak istiyorum kullananlar tavsiye edebilirmi birde bebeği böyle olan varmı
Balkizlarim Yeloturko canım benim 6 yaşında ki kızım böyle loobex kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim 👌🤗
Ogretmenannee1 Yeloturko bende wee kullanıyorum soğuk buhar makinesi almalısın bebeğimde hırıltı vardı kullanmaya başladığımdan beri yok. ❣️
Babyliaaila Bebekte bende tıkanıyoruz kullanmayınca bir de evde petekler yanınca iyice nemsiz oluyor kışın. Ben derrma kullanıyorum 3 kademeli soğuk buhar üflüyor ve odanın derecesini gösteriyor gayet memnunum
Supermomm Ogretmenannee1 merhaba buhar makinesini nasıl kullanıyorsunuz acaba gece boyu calisiyor mu yoksa yatmadan önce 1 2 saat çalıştırıp kapatiyormusunuz
Bircanhzl Yeloturko benimde 5 aylık kızım var sürekli tıkanıklık yaşıyoruz bende babası da.. Kiwi marka hava nemlendiricisi aldık BİM den. Soğuk buhar üflüyor kademeli.. Onu kulladıgımda tıkanmıyo gayet memnunuz
Babyliaaila Deletedmom414 Deletedmom414 halının üzerine koyduğumuzda ıslanıyor ama prkede olmuyor bir de en yüksek ayarda değil ilk kademede çalıştırıyoruz