Rabia88 [bilinmeyen] çok geçmiş olsun sağolun Bizim pek tıkanma olmadı bu sefer genizden ses geliyor küçük kapsullerden aldık ama yapmayı beceremedik sanırım bırakmıyor 😞
Minikevrenim Rabia88 kendi adıma söyleyim gördüğüm ve bilgi sahibi oldugum her posta elimden geldigi kadar yardımcı oluyorum .. Tüm bebeklere saglık versin Rabbim
Rabia88 Minikevrenim amin aslında bende biliyorum serum fizyoloji yi ama sanırım yapamıyorum ya da genizden olduğu için çıkmıyor ben doğal başka bişey var mı diye merak ediyorum soğan karanfil buz küpü ya da kaya tuzu dışında
Rabia88 [bilinmeyen] Balcocuk2 Balcocuk2 Minikevrenim [bilinmeyen] Cold mix diye bişey gördüm duydunuz mu peki Aldık ama kullanıp kullanmamada kararsız kaldım 1 yaş altı onerende var onermeyende 😞
Rabia88 [bilinmeyen] sitemim sadece bu konu değil dikkat çekmekti Ne zaman kaynana cinsellik içerikli konu olsa bakıyorum 100-200 daha fazla cevap varken diğer konular genelde onemsenmiyor aynı şeyi merak edenler cinsellik için de Google ya da Dr a sorsa sanırım sorun kalmazdi
Rabia88 Sekerlik14 soğan kokuyor bende denedim midem bulandı karanfil batirilinca daha a kokuyor bunun gibi başka bir yöntem var mı onu merak ettim Buz küpleri de koyabilirsiniz aynı sorunu yaşıyorsanız Kaya tuzu da duydum ama henüz onu denemedim
Mirac05 Rabia88 Bende denedim bor baktım.nasil olduysa almış yalamış soğanı karanfillerinde yutmuş korktum ben valla daha yapamadim
Minikevrenim Rabia88 bizimde öyle bi sıkıntımız var doktor altı aydan sonra geçecegini söyledi o yüzden ben elimden geleni yapıyorum duş aldırdıgım da burun delikleriyle oynuyorum sonrasında kendiliginden cıkıyor ayrıca su onu rahatlatıyor
Balcocuk2 Sekerlik14 soğanı ortadan ikiye kesin bir tabağa koyun soğana karanfil batırın başucuna koyun limonu kesin yine başucuna koyun
Minikevrenim Rabia88 kullanılabilir yastıgına damlatılarak bi damla en fazla iki abartmamsk şartı ile
Linakusunannesi Rabia88 basucuna sogan kuzum uyurken bizde cok ise yaradi sogani kabugu ile ortadan kes uzerine karanfil sapla koku icin istersen yada yanina bi dilim limon faydasini gorursun insallah biz gorduk
Rabia88 Bu arada bu başlığı kimseyi kırmak için açmadım sadece böyle yazınca daha hızlı cevap alırım diye açtım Yoksa kimsenin kimseye karışmaya hakkı olmadığının farkındayım Madem isteyen istediği konu ve başlıkta post açabiliyor bende bu başlığı seçtim amacım kimseyi kızdırmak değil yanlis anlamayın lütfen cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin yavrularinizla beraber sağlıkla yaşayın