Rabia88 Nedense cinsellik olsa herkes yorum yaparken sağlıkla ilgili birşey sorunca asla yazan olmuyor burası annelerin bebekleri için fikir alışverişinde bulunduğu yer diye biliyorum Sorum kızımın burnu tıkalı sizler ne gibi doğal çözümler buluyorsunuz
Melisa07 Rabia88 serum fizyolojik kullanıyorum . Oda kurumasın diye buhar makinemi açıyorum. Buhar makineniz yoksa plastik bir kap ile kaloriferin üstüne su koyabilirsiniz
[silindi] Rabia88 ben henuz yasamadim oyle bir durum ama burada sogana karanfil batirip basucuna koydugunuzda cok faydasi oldugunu okudum, arasitip bunu deneyebilirsiniz belki
Minikevrenim Rabia88 isteyen istediği konuya yorum yapabilir . Serum fizyolojik kullanıyorum be aspiratör
Yigitalininannesi @Rabia88 ben banyoda çıkarıyorum yada otribebe kullanıyorum ama banyoda elimle sıkarak çıkarmak daha doğal ve sağlıklı bir yöntem .
EceSultan Serum fizyolojik kullanıyorum canım içeriği sadece tuzlu su insan vücudunun sıvısı gibi zararsız. Kullanabilirsin
Rabia88 EceSultan serum fizyoloji küçük kapsül gibi olanlar mi yoksa büyük serumdan şırıngaya mi cekiyorsunuz
Rabia88 Minikevrenim kesinlikle tabi ki yapabilir ama bu şekilde yazmasam eminim kimse cevap vermeyecekti.
Minikevrenim [bilinmeyen] yani keşke şu arama butonu kullanılsa.. burda yorum yapan kimseye para verilmiyor herkes gönüllü olarak yardımlaşıyor
Burcuek Neden böyle bir tepki verdiniz hiç anlamadım, herkes istediği soruyu sorar, istediğine de cevap yazar, kimsenin kimseye karışma hakkı yok, burda herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor, kırmayalım insanları lütfen
Enda Rabia88 bebekler için burun açıcı sprey var ondan al yada tuzlu su yap enjektöre çek burnuna sık ama tuzlu suyun tuzunu ayarlamak biraz sıkıntı olabilir:) en iyisi burun spreyi al sonra da burun aspratörüyle çek :)
Balcocuk2 Sekerlik14 koksun bebeğinizden önemli değil ya soğan kokusu ama öncelikle tıkanan burnu temizlemek gerekiyor
[silindi] Sekerlik14 kokuyor biraz diyorlar ama zamanla alisiliyor heralde ☺ yarim sogana 5-6 karanfil batirip koyuluyormus ama hic denemedim henuz bende
Rabia88 Sekerlik14 soğan kokuyor bende denedim midem bulandı karanfil batirilinca daha a kokuyor bunun gibi başka bir yöntem var mı onu merak ettim Buz küpleri de koyabilirsiniz aynı sorunu yaşıyorsanız Kaya tuzu da duydum ama henüz onu denemedim
Minikevrenim [bilinmeyen] bende başlık açmadan önce aratıyorum ama sanırım başlık açmak daha kolay geliyor
Balcocuk2 Sekerlik14 soğanı ortadan ikiye kesin bir tabağa koyun soğana karanfil batırın başucuna koyun limonu kesin yine başucuna koyun
Minikevrenim Rabia88 kendi adıma söyleyim gördüğüm ve bilgi sahibi oldugum her posta elimden geldigi kadar yardımcı oluyorum .. Tüm bebeklere saglık versin Rabbim