minikmerinos ikizlerinannesi2985 yaralar için tahin yağını mutlaka tavsiye ederim benim çarem o oldu.
ikizlerinannesi2985 minikmerinos ben de lansinoh kullanıyorum. Çok şükür yara olmadı henüz ama çok hassas, acıyor. O yüzden çok sık sağamıyorum. 2-3 saatte 1 sağıyorum.
Yarim_Kilo_Kiyma ikizlerinannesi2985 Ben bir tatlı kaşığı kimyon, 1çay kaşığı rezene çayı, 1 çay kaşığı anason çayı demliyorum. Yeni başladım ama süt arttırıcı özelliği varmış
ikizlerinannesi2985 Yarim_Kilo_Kiyma teşekkür ederim tarif için. Kimyonu duymuştum arttırdığını. Bi deniyim olmadı ben de 🌸
nny ikizlerinannesi2985 makinanın çektiginin yuzde 30 fazlasını bebek çekebiliyor.ve dönem dönem memeler arasında böyle bir fark olabilir.ilk zaman için bu farkın olması çok doğal.siz yeter ki o memeyi körleştirmeyin.yawrular eve gelince o memeyi de mutlaka emzirtin
ikizlerinannesi2985 nny ay çok teşekkür ederim içim rahatlıyo böyle normal olduğunu duydukça. Zaten iki tane oldukları için mecbur iki göğsümü de emicekler. İnşallah yeter ikisine de sütlerim🙏
Yarim_Kilo_Kiyma ikizlerinannesi2985 Ben rezene yi her gün içiyordum, kardeşim söyledi. Başladım bende. İnşallah şifa olur hepimize
Yarim_Kilo_Kiyma ikizlerinannesi2985 Birde bestlak aldı eşim onu içiyorum, biraz sütüm arttı gibi. Belki beslenme ile de alakalı olabilir, deneyin isterseniz
Happy__yenianne ikizlerinannesi2985 benim ilk başta öyle etrafimdaki insanlara bende sordum bir göğsümde az diye hangisinde az solda mi dediler evet dedim solda genelde herkesin daha az okuyormus sağda fazla oluyor mus kendi annem görümcem ablam hepsininde aynı sekilde olmus benimde öyle heneli öyle oluyor zaten mesela birinden 60 çıkıyor sa diğerinden 30 birinden 50 cikiyorsa 25 bazen daha az bile yani
yaseminligunler Yulaf çok işe yarıyor sabah kahvaltı olarak 6-7 y k yulafı 1 su b sütle pişir içine 1 muz ez ceviz koy 1 er y k bal pekmez tahin 1 ç k tarçın koy ye 👌🏻🤲🏻
yaseminligunler Humana içme işe yaramıyor bitki çaylarını kendin demle 1 yk reZene 1 tk kimyon ve anason 1 yk papatya 1 yk ısırgan birazda ıhlamur 2 bardak sıcak suyla demle iç cok daha faydalı
ikizlerinannesi2985 tugcezafer anladım canım. Tek değilim demek kü☺️ En azından normal olduğunu öğrendim, rahatladım☺️
Atahaninannesi ikizlerinannesi2985 Ilık duş Dusta sabunla ovala masaj yap Sıcak havlu koy Youtube da filan var masaj teknikleri tıkalı olan kanallari acıyor Rezene Dere otu Bulgur pilavı Bol su Uyku Pekmez şerbeti Her emzirme öncesi ılık su ile yıkıyorum ben. Tavsiye ederim
ikizlerinannesi2985 Atahaninannesi tıkalı olan kanalları açtım canım masajla en başlarda baya uğraştım. Bulgur da bebekte gaz yapıyormuş. Sakın ağzına sürme dedi, senin de bilgin olsun. Diğer önerilerin için sağol☺️