saglkcAnne_ Bsrserin Öyle yptım canım saat 9 gibi içmiştim şimdi öğrenince sağdım döktüm sütü bol su içiyorum başka ne yapmam lazım bilmiyorum
saglkcAnne_ Bsrserin içim birqz olsun rahatladı çok korktum elim ayagım titedi be ypacağmı bilemedm İnşallah bişey olmaz sütü sağdım döktüm şimdi uyuyor uyanınca emzirebilie miyim acana
Bsrserin saglkcAnne_ ben emzirmiştim sağıp döktükten sonra ama sizin yedekte sütünüz varsa isterseniz onu verin tekrar sağım yapıp dökün sabaha karşı verirsiniz sütünüzü içiniz rahat eder ☺️
Dd1619 saglkcAnne_ korkma korkma bişey olmaz ablamda emziriyor çok ağrıdığında bir iki kere içtiği oldu hiçte bişey olmadı
saglkcAnne_ Dd1619 ya gerçektenmi içtikten sonra sağmadan emzirdi mi peki ben bilmedigm icin ictim ilacl var 4 saat sonra emzirdim öğrendikten sonra sağıp döktüm şimdide bol su içiyorum
Melikederinakinnn saglkcAnne_ bende novalgin parol cokcok gecmezse bir kere majezik kullandim valla migrenim tutunca heleki cocuk gece uyumayinca dha beter olyo tutyo mide bulantisiyla falan doktorum bisey olmaz bi seferden ama sutunu keseblr biraz demisti sutum az geldi sadece
Dd1619 Dd1619 ben bebeğim 4 aylıkken apandisit ameliyatı oldum doktor ameliyattan sonra 9 saat emzirme sonra sütünü sağ dök sonra emZirmeye devam edebilirsin dedi öyle yapmıştım ama ben narkoz aldım içtiğin bi hap takma bukadar hiçbişey olmaz
saglkcAnne_ Dd1619 4 saat sonra sütümü sağdım döktüm şimdi emziriyorum bende 12 saat olcak. 2 saat sonra içtiğim herslde bişey olmaz bişi görmedm