Balkizlarim BenMathilda üstte kalsın caniiim geçmiş olsun Allah tez zamanda iyilestirsin insallahh 🤲🏻🌺
Cancansmom BenMathilda bilmiyorum ama belki benzer şeyi yaşayan vardır, üstte kalsın. Çok geçmiş olsun kıyamam ben ona covid demişsin, acil şifalar dilerim 🙏
Ssedaa BenMathilda benim bebeğimde uyurken ayağında hafif bir titreme oluyodu daha yeni çocuk nörolojiye götürdüm. Titremelerin bazen nöbet atağı olabileceğini falan söyledi bir kaç soru sordu muayene etti muayene de sıkıntı çıkmadı ama çarşamba günü eeg çektireceğiz. Geçmiş olsun ihmal etmeyin
BenMathilda Ssedaa O daha küçükken benimkinde de oluyordu.. O geçti, bu başladı. Bilemiyorum belki de dogal surectir 🤔 umarim oyledir..
Sevvalalp Ssedaa merhaba biraz eski bir post ama uykudaki titreme durumunuz gecti mi dr a gittiniz mi simdi ne durumda qcaba
Deletedmom_12 BenMathilda Benim oğlumda sürekli irkiliyor bu siralar ve beni korkutmaya başladı Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin 🤲
BenMathilda Nadireyamac Ya 1,5 aylik icin falan normal bir durum esasinda.. 17 aylik icin bu tarz bir titreme biraz fazla idi.
Beyazcikolata Benim kızımda uykudayken bianda irkiliyor 😖 uyanıp ağlıyor. İnşallah yavrularımıza kötü bişey olmaz ve huzurlu mutlu şekilde bian önce geçer 🌼
Nadireyamac BenMathilda Şimdi doktordan geliyorum, titrediğinde eğer duruyorsa sıkıntı olmayacağını söyledi, bebeğimin ciğerleri enfeksiyon kapmış titremesini de söyledim öyle dedi bilginiz olsun.
Ssedaa BenMathilda ilk başlarda bizde de vardı yine ilk 6 ay normal denildi şimdi tekrar Olunca nörolojiye yönlendirildik