Momkids Daisyy oy minik kuzular 😍 öyle canım sağlıklı olsunlar da buna da şükür takılıyor insan bazen ister istemez
Betvol35 Momkids 6 aylıkken kızım 8 kiloydu. Yarın 7.ayımıza giriyoruz 9 olmuştur.. Anne sütü veriyordum doktorumuz ek gıdaya da başlattı. İkisine devam ediyoruz. Gayette iyi gidiyoruz. Sağlığı yerindeyse dert etme hiç..
Smryna Momkids hic üzülme takılma ben 2900 gram dogurdum daha taburcu olmadan gelen oda temizlemeye ablalar aa ne kucuk bebek diyorlardı ki halen de oyle kimse 6 aylık olduğuna inanmıyor kucuk görünüyor diye sağlıklı olması yeterli. Kg hic bir önemi yok. Insanlarda saçma on yargılar
Aysem-5 Smryna benim kızım 2400 doğdu 2200 oldu sonra işin tedavisi gördük o dönemde şimdi beş buçuk kilo 6aylik doktor gayet sağlıklı dedi bu arada 36haftalik doğdu
Betvol35 Momkids Yoğurtla başlamıştım. Her yeni gıdaya ilk 3 gün kuralına uydum. Daha sonra muzu cam rendede ezerek verdim. Sebze çorbalarıyla devam ettim. Çok severek yiyiyor şuan. Ek gıdada 2. Ayumıza girdik bakalım bugün. Alerji durumu olmadı önce az az verdim sonra arttırdım bu arada emzirmeye devam ediyorum..
Aysem-5 Momkids benim kızım 6 aylık 5bucuk kilo biz napalm bacım🤣🤣 doktor gayet sağlıklı diyor kızıma boyu kilosu yerinde
Smryna Aysem-5 oyy masallah sağlıklı olduktan sonra kg nün hic bir önemi yok insanlarin ne dedigininde
2papatya Momkids gelişimi iyiyse kiloyu sorun etmeyin bide çocuğu taşıması indirmesi kaldırması var. Arkadaşımın çocuğu akranlarından hep ileriydi boy olsun kilo olsun kız da minyon küçücük bi kızdı çocuk 3 yaşına gelene kadar 6 yerden bel fıtığı oldu sonra kocası kıza yüklenmeyim derken adam da fıtık olmuş ailece fıtık ameliyatı olacaklar
milasmommy Momkids 6 aylık kızım 6.300 kilo. Son 2 aydır mamada alıyor. Ek gıdayada başladık son 2 haftadır. Ama işte maximum 6.300 olabildi küçük hanım :)
Arslaninannesiii Momkids merhaba benim oğlum 6 ay 6 günlük 6.800, ama şu an deli gibi yerlerde sürünüp mutfağa gitsem peşime geliyor sürünerek. Yani tamamen sağlık önemli olan, kemik gelişimi sağlığı yerinde olduktan sonra insan buruluyor ama yapacak bir şey yok🐣
Akademisyenanne Momkids kizim 5 ayllikken 7 kiloydu. Mama vermiyordum. Anne sutuyle beslendi. Sonra ek gidaya gectik. Normal bence kilosu. Suan 10 aylik 13 kilo🙈
Momkids Akademisyenanne maşallah ne tür gıdalarla başladınız acaba ? Çok tereddütlüyüm ek gıda konusunda bende
Deletedmom14 benim_adim_ebruli vallahi ben skolyoz ameliyatliyim ve hemen belim ağrıyor .e birde 4.katta oturuyorum asansör de yok. Benim için zayıf olması daha iyi 🤭 sağlık kilo demek değil sonuçta ama anneler bunu bi türlü kabul etmiyo 🤷♀️