GulcanYldzdal Benim doğumdan sonra çok güzel sütüm geldi bi tarafta emzirirken diğer tarafa biberon koyardım mememin altına süt akardı, emzirdikten sonra tekrar sağardım mastit olmayaym diye yoksa üstüm başım göğüs pedleri süt dolardı (maşallah) 🤪 neyse 7.gün falan benim sağ koltuk altım şişmeye başladı ama ne şişmek anlatamam yani. İzmirde çok iyi olan özel hastanelerden birine gittik doktor gördü ultrason falan girdim neyse sonra dediki doğuştan gelen 3.bi meme var sende ameliyat olcaksın alcaz onu yoksa iyice büyür intihap dolar kötü olursun falan dedi. 4 gün sonraya ameliyat tarihi verdi. Neyse bu 4 günde süt sağıyorum dolapları dolduruyorum ben yokken versinler bebeğime diye ama lohusa psikolojisi herşeyi getiriyor aklıma😔 neyse sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik. Üstümü çıkardım doktor gördü ultrasona bile girmeden bu deli süt olmuş kanalın biri tıkanmış oraya birikmiş sen sağ devamlı 1 hafta sonra geçer ne ameliyatı asla dedi. Dediği gibide oldu. Bana ameliyat diyen doktoru hastaneye şikayet ettim ama doktor hep kendini savundu. O yüzden asla güvenmem özele çünkü insan az gördükleri için tecrübeleri az. Çok uzun oldu ama böyle birşey yaşadık yani