Dk16 Tuubaa benim de göğüs pedine taşıyor sütüm bebeğim emmediği zamanlar ama sağmıyorum Siz sapınca ne yapıyorsunuz sütü? Biberonla mı veriyorsunuz??
Tuubaa Daha doğrusu şöyle b3n normalde emziriyorum ama gece çok birikiyor sutum emzirmemin üzerinden 2-3 saat geçmiş oluyor ben de sağıyorum sabaha kadar bekleyince çok dolup pede taşıyor süt yazık oluyor bir de göğüslerim çok şişince ağrıyor. Bu sagdigimdada 100 ml 110 ml falan süt çıkıyor normal mi merak ettim
Ipekk Tuubaa makinayla sağarsanız sürekli emmediğnde şişer ama. Elinizle sağarsanız rahatlayacak kadar terbiye olur dolup taşmaz aslında.Ben uzun süre uğraştımda problem haline gelmişti 😏
Deletedmom381 Tuubaa Merhaba , Ben bebeğimi sadece emziriyorum suan, ama merak ediyorum sagdiginiz sutu nasıl muhafaza ediyorsunuz, daha sonra nasıl veriyorsunuz , Bende sagmayi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda bilgi almak icin soruyorum 🌺
Esraadiyeebirii Benimde 250 ml çıkıyor bir memeden sadece 150 çıkıyor. Normal heralde masallah allah arttırdım sütümüzü
Sare35 Esraadiyeebirii ay ne.güzel maşallah ne yiyorsunuz kaç aylık bebek benim 30 çıkıyor başka çıkmıyor mama veriyorum mecburen
Kucukadam19 Esraadiyeebirii maşallah nazar değmesin ne yiyip içiyosunjz söyleyin benim ikisinden 40 filan çıkıyorda
Esraadiyeebirii Kucukadam19 yemekten degil canim sutum cok. Dereotu ye bol bol. Bi de ben dogum yaptıktan hemen sonra e bebekte satılan humana stil tea ve rezene kimyon çayı alıp ıctim onun cok faydası var
Esraadiyeebirii Sare35 dereotu ye benim şimdi biberon almıyor dolap süt doldu ne yapcam onlari diye düşünüyorum
Ozgecan3 Sare35 bnm 2 gogusten 30 cc çıkıyordu ; ( kızım da emmedi pek şimdi bitti sadece mama yiyor artık
Kelebegimm Ben sabah sağınca 110 ml çıkıyor. Biriktiği için. Ama manuel pompa kullanıyorum. Eğer birikmemişse süt oldugu halde hiç gelmiyor işkence resmen. Bende sabahları bi göğsümü veriyorum birini de sağıyorum
Tuubaa Dk16 evet canım biberonla veriyorum çok sık sagmiyorum zaten bazen geceleri sagiyorum gece süt daha çok oluyo bosaltiyorum ki hemen dolsun o süt de değerlenmiş oluyor.
Esraadiyeebirii Sare35 evet yenilerde var 1 ay kalanlarda daha 3 aylık bebegim. Yoğurt yapmayı düşünüyorum. Atar miyim hic 1 damlasına üzülüyorum sutumun
Esraadiyeebirii Gokbayes2018 evet ben humana stil teayi hep ıctim ve surekli emziriyorum 2 saatte bir
Esraadiyeebirii Kucukadam19 cok guzel tadı var oralet gibi ayni. E bebek şubat indirimine girdi alabilirsin