Masalll06 Kızlar 5. Gün doğum yaptığım Hastanede topu kanını verdik bugün sağlık ocağından aradılar ve sağlık Bakanlığının tekrardan kan istediğini söylediler başına böyle bir durum gelen var mı ? Sonuç temiz çıktı mı ? çok üzgünüm şuan
Minigimm2020 Masalll06 bendede istediler verdim.ama geri aradılar yeterli gelmemiş de ondan almislamis
Alpingo Masalll06 canım üzülme çünkü tüm bebekler 5. Gün tıpuk kanı veriyor sen 5. Gün kontrolune hastaneyw gitmwdin mi?
Mlkmhrrm Masalll06 üzülmeyin rutin bu tahlil ilki doğunca 24 saat içinde hastanede alınıyor ikincisi 5.gün de sağlık ocağında tekrar alınıyor
gozdesh Masalll06 ilk hastanede topuk kanı alıyolar zaten daha sonra sağlık ocağı alıyo. Topuğundaki kanı bi kağıda sürüyolar eğer o halkaları tam dolduramadıysa alan kişi tekrar istenmiş olabilir.
Unknown Masalll06 Geçenlerde burada okumuştum. Tam alınamadığı için kan tekrar istemişler. Bir sorun yoktur inşallah. Hayırla büyütün evladınızı. 🤲🏻
Belinaysmom Masalll06 üzülecek bi durum degil rutin olarak herkse yapılıyor doğumdan önceki son sağlık ocağı kontrolünüzde söylemiş olmalılar
edsn1 Doğduğu gün hastanede alıyorlar ayrıca ilk hafta sağlık ocağında da alıyorlar strandart bir durum korkacağınız bir durum yok rahat olun
eceunverkanra Masalll06 Bir daha istemeleri bir sorun oldugu icin degil kan yeterli gelmedigi icindir. Hemsirem oyle soylemisti. Zaten sorun olsa sorun var diye ariyorlarmis yeterli gelmediginde tekrarlatiyorlar. Uzulmeyin ☺️
incognito Masalll06 test sonucunda sorun olmaması İçin iki kere alınıyormuş. Hastanede kan verdik, sağlık ocağında da aldılar. Yani normal bir durum endişe etmeyin.
incognito Masalll06 2 kere verdim. Ama kan alınırken sunu hatirliyorum. Bir sürü yere kan sürüyorlar ya, ebemiz eğer kan yeterli gelmezse tekrar almamız istiyorlar iki kere canını yakmayalım diye bu kadar çok bastırıyorum demişti.
Nilust Masalll06 Benim kızımdanda iki kere aldılar.Hemşire genelde 2.kanı istiyorlar dedi korkma Allah’ın izni ile temiz çıkar
Ily20 Masalll06 iki kez rutin olarak yapılıyor 3. Kez istediklerinde 2. Test geçersiz oldugunda veya değer yüksek cıktıgında isteniyor yeğenim için 3. Kez istendi değer yüksek çıkmıştı çok üzülmüştük ama çok şükür yeğenim 7 yaşında bıcır bıcır bilmiş cimcimemiz var 2. Test verilirken antibiyotik kullanmıştı ablam emzirdiği için değeri yüksek çıkmış olabilir dediler