Zisan14 Merhabalar . Oğluma uyku tulumu almak istiyorum . Tag ayarını nasıl belirliyorsunuz . Evim klimayla ısınıyor kışın kaç tag almalıyım ? Bilgi verirseniz sevinirim . Birde alıp kullandığınız memnun kaldığınız site var mı? E bebekte baktım vardı ama emin olamadım.👼🏻
suhedaborekci Zisan14 E-bebek ve LCWaikiki uyku tulumları güzel 👍🏼 Google’dan uyku tulumu tog dereceleri yazarsanız evinizin derecesine göre almanız gerekiyor.
Sevgilimmm Zisan14 oda sıcaklığıniza göre tog değeri . İnternetten tog değeri yazın bir tablo çıkacak. O tabloda hangi sıcaklıkta kaç tog değeri almanız gerektigi yazıyor. Mesela benim odam 20-23 derece arasında. Ben 1.7 tog kullaniyorum
Kozaannesi Zisan14 ben Waikiki den aldim. Tog degerini oda sıcaklığına göre belirleyeceksiniz. Benim odam kışın 19-20 drc oluyor o sebeple 2,6tog aldım
Dkk Zisan14 Woolnat kullanıyorum ilk kışımız havalar tam soğumadı ama şu an için çok memnunum. Biraz pahalı gelebilir fakat 3-4 yıl giyeceğini düşününce aynı hesaba geliyor
Ela41 Sevgilimmm Merhaba! Benımde oda sıcaklıgım 21 falan oluyo ben altına pjama uste uzun kollu zıbın bırde tısort gıydırıyorum her baktıgımdada terlemıs olmuyo bazen terlıyo ama sureklı dondıgunden dıye tahmın edıyorum sız ne gıydırıyosunuz acaba😊
Zisan14 Kozaannesi teşekkür ederim çok . Normal tulum bile gitmiyor daralıyor oğlum bunu nasıl giydiricem bilmiyorum mecbur artık üzerini çok açıyor 😂
Sevgilimmm Cnn-D-Lina hayır uyku tulumlarinda üst ortulmez. Zaten bebekler üstünü örtmedigi için var. Üzerinde de yazar çoğunlukla Üstünü örtmeyin bebeğinizin aşırı ısınmasına neden olabilirsiniz diye. İçiniz rahat etsin ..uygun kalinlikta oluyor onlar
cimengoz Dkk içine ne giydiriyorsunuz? Benim bebeğim de 4,5 aylık bende uzun kollusu var oda 23 derece oluyor, içine ne giydirdiysem ısıtamadım ben mi yanlış kullandım bilmiyorum
Poncik77 Tamda uyku tulumu nu araştırıyordum karşıma çıktı bu post çok sevindim bende burda durayım akşam çıldırttı beni oğlum sürekli üstünü örtmekle uğraştım 😞
Zisan14 Poncik77 ayy bende öyle ya üşür diye de korktum sabaha kadar uykuya dalarım da uzun süre üzeri açık kalır diye
Minikuzu Allah bu uyku tulumunu çıkarandan razı olsun😅 1 hafta oldu alalı soğuk memleketteyim 2.8 aldım en fazla içine zıbın giydirip uyuturum dedim çook aşırı memnunum. Lcw dan aldım dış kumaş ve içi yüzde yüz pamuk genelde hepsinin içi elyaf dolgulu. Sabah uyandığında fırından yeni çıkmış gibi sıcacık oluyor. Ve terleme olayı yok
Cnn-D-Lina Sevgilimmm çok teşekkür ediyorum odanın sıcaklığı genelde 22 24 arası oluyor 1.7 tog giydirdiğimde beline kadar örtüyordum örtmeyim bari
Dkk Zisan14 tog yok bu markada. 3 seçenek var tek kale kolsuz çift kat kolsuz çift kat uzun kollu diye. Şu an evim geceleri 24-25 derece arası. Tek kat kolsuz kullanıyorum