Deletedmom379 Aysu01- bir su bardağı kaynamis suya bı tatlı kaşığı kadar atip demlemeye bıraktım ılıyınca verdim bı kaç kaşık 🥰
Deletedmom379 GUBILIK bardak bardak vermiyoruz sonuçta ve eğer nöbet geçirme durumu olsaydı bizde içiyoruz sütten geçiyor sonuçta
GUBILIK Deletedmom379 her gida her bebekte ayni etkiyi yaratmiyor. Oglumun cilege alerjisi var. ama her bebekte yok mesela. ayni sey
Mom078 GUBILIK Kuzum bilinmeyen birşey var kullanılan birçok gaz damlasında rezenenin gerçek özütü var önemli olan verdiğin gram yada ölçektir ve her Dr un görüşü asla bibiriyle uyumlu değildir:)
GUBILIK Mom078 iste o sebepledir ki gaz damlasi kullanmayi da birakmistim, kendim de icmeyi birakmistim :) saglik konfrensinda bildirisi yapildi. 2 seneye yakin oldu. Guncel bilgileri dikkate almayan doktorlar da olacaktir tabi.
Fatmallper1 Onu ben de okudum denedim 🤦🏻♀️ Benim bebeye yaramadı valla 🤦🏻♀️Yarım çay bardağı içirdim birde 🤦🏻♀️
Deletedmom379 Fatmallper1 annem küçükken ben uyuyim diye doktor un verdiği şurubu denermis tam tersi asla uyumazmisim 🤣🤣
Deletedmom379 GUBILIK çilek çok Alerjik bı besin ama rezene bı bitki. Benim oğlumunda çileğe alerjisi var ama rezene ile çilek karşılaştırılamaz. Sizin bu dediğiniz alerjik ürünler için geçerli. Eğer öyle bı durum olsaydı istisnasiz her anneye rezene iç iyi gelir denilmezdi.