Deletedmom379 Kız ben senden tavsiye alıp dün ilk defa rezene içirip yatırdım. 2 3 Kasık anca verdim ve daha yastığa başımı koymadan uyanan çocuğum sadece 1 kere kalktı oda karnını doyurup geri yattı🤣 Kanka sen nesin mucize misin 😍😍😍😍 @Mom078
Deletedmom379 Mom356 valla benim oğlum 6 aya girmek üzere 2 3 Kasık verdim doktorum da 2 3 kaşığı gecmeyecek şekilde verebilirsin diyip onayladı. Uzun zamandır ilk defa uyuduk
Deletedmom379 Mom356 benim oğlum da öyleydi ya özellikle son günlerde 10 dk yi gecmiyordu uyuması dün çok güzel uyudu
GUBILIK Deletedmom379 buradaki bir dr annemiz de post acmisti bununla alakali. Rezenenin nobet gecirtme riski var. 4 yas alti onerilmiyor. tabiki ben veriyorum birsey olmadi diyenler olacaktir ama baskasinin basina gelen bizim neden basimiza gelmesin , Allah korusun. yine de siz annelerin takdiri. sevgiler Aysu01- Leylamoms
Cgdmltr93 Deletedmom379 her gün verince bağışıklık yapıyor ve fayda etmemeye başlıyor haftada 1 falan verin
Aysu01- Deletedmom379 rezeneyi nasıl yapıyorsunuz bizde 8 ayligiz ve ne gece ne de gündüz uyumuyrz artık çok kötüyüm bende denemek istiyorum 😊
Deletedmom379 Aysu01- bir su bardağı kaynamis suya bı tatlı kaşığı kadar atip demlemeye bıraktım ılıyınca verdim bı kaç kaşık 🥰
Deletedmom379 GUBILIK bardak bardak vermiyoruz sonuçta ve eğer nöbet geçirme durumu olsaydı bizde içiyoruz sütten geçiyor sonuçta
Mom078 GUBILIK Kuzum bilinmeyen birşey var kullanılan birçok gaz damlasında rezenenin gerçek özütü var önemli olan verdiğin gram yada ölçektir ve her Dr un görüşü asla bibiriyle uyumlu değildir:)
Sumelimami Ben doğumumdan beri hergün 2 bardak içiyorum çok sükür bebeğim huysuz değil ve uykusuda iyi suan bebeğe vermek yerine emziriyorsanız kendiniz için bence