Senemmm11 Yusufunannesiiii sağlık ocağının verdiği d vitamininde de Demir ilacında da paraben var. Ben ikisini de kullanmadım eczaneden başka aldım. Alırken eczacıya da anlattım o yüzden temiz içerikli istiyorum dedim. Onların verdiği ilacında içeriğini okuyup öyle kullanmaya başladım. Artık ne alırsam alıyim içeriğini okuyorum. Zaten çocukları deneme tahtası gibi kullanıyorlar
Senemmm11 Arslan onda da paraben var. Ben eczaneden aldım temiz içerikli Demir ilacı istiyorum dedim ferrum verdi onu kullanmaya başladık 2 gündür
zeynebimm27 Ben doktora sormuştum maalesef onda da vegaferon kan damlasında da paraben var dedi 😒 başka ilaç yazdı bize daha gidip alamadık gerçi ona başlayacam 🤷🏻♀️
Marcella Yusufunannesiiii Doktorumuz söylemişti ben ocean kullanıyorum,devletin karşıladığı ilacı bile alamıyoruz bu nasıl bişey aklım almıyor 🙄
Duruparmak Yusufunannesiiii bir süre bende kullandım ama doktorumuz paraben içerdiğini söyledi ve deca tabs-3 önerdi
Bebegimm42 Yusufunannesiiii aynen cnm ve ayçiçek yağı var mış bende dün vermedim cocga gaz ve ağrı yapıyor
Mrvnrmn Yusufunannesiiii bizim doktorumuz icindeki paraben miktarının eser miktarda olduğunu ve dert edilecek bir durum olmadığını söylemişti. Her gün 1 şişesini bitiriyor olsaydı problem olurdu ama 3 damla içiyor sorun yok dedi
Goktug1308 Yusufunannesiiii bir hafta kullandım bebeğim aşırı huzursuzlandı aglama atakları gecirdi aşırı gaz yaptı içeriğinide duyunca bende bıraktım Wellcare gectim
Elif06 Yusufunannesiiii çoğu ilaçlarda var zaten devlet zararlı olsa vermezdi diye düşünüyorum kullanıyorum ben