eylulmeselesi canm ayni benim yaşadığımı yaşamışsın ben 3 defa kontröle gittim niye oluyor ağrı anestezi çok kötü felç bile yapanı var iyi seninle ben sanslıyız covidden dolayı uyuşduruyorlar belden aşağı benim ilkimde serom falan takarak bi şey koklatarak bayıttılar hep bunda da baylttılar ama belden mahfetdi beni çok sinirleniyorum aklıma geldikce sağ taraftan niye ağrıyor ilk bıcağı ordan atıyorlar kesiyorlar ya hani onun için ordan dikmeye başlarlarmış bende 3 ay sürdü 4 ayda anca anca toparlanıyor ben bebegimi yatarak emizdiriyordum sende öyle yap daha rahat oluyor o an ben kafamı sağa sola çeviremiyordum sanki başımı çekip koparıyorlar boynumdan yukarı feci şekilde çektim şuan ara sıra sızıntılarım oluyor aynı ısırgan yakması gibi ama en kötü günlerim 3 aydı gitti bi daha gelmesin. Bol bol yavaş yavaş yürüyüş yap çok yatma ne kadar yatarsan o kadar acıtır yürüyüncede aciyor ama çabucak toparlanman için yürüyüş acıtsada gezmen iyi gelcek yaraların çabucak iyileşcek qabız olmamaya çalış kası ye suyu var meyve suyu küçük büyük paketler ondan iç tuvalete giderken oturduğunda zorlama kendini neskave iç bol bol biter çıkolota ye bunlar seni çabucak toparlar.