Ddemirkiran MirzaninAnnesi saol canim . Senin de oglunun adı cok guzel . Adıyla büyüsün inşaallah. Rabbim eksikliklerini gostermesin 🙏🙏
Gulperiikra MirzaninAnnesi MirzaninAnnesi ben de memnun oldum istiyorsan. Allah'ım sana da versin inşallah tez zamanda.😊😊
Sinem_44 Merhaba ben de Sinem sanırım en yaşlı olan benim 🙈2 ay sonra 30 yaşına gireceğim ve 2 aylık oğlum var bu arada ilk çocuğum 😊
Birprensesannesi Sinem_44 merhaba ben de sinem ve en yaşlı benim galiba 33 yaşındayım🙈 6 aylık bir kızım var eskişehirliyim.. 😊😊
Sedefbxl Birprensesannesi aynıyız kuzum yas 33 2.5yasında kızım 2 ay 12 gunluk oglum var emırdaglıyım ama evım eskısehırde bende brukselde kalıyorum
Glsmmrym Ben Gülsüm 31 yaşındayım Bursalıyım ama Nevşehir’de yaşıyorum kızım Meryem 3 aylık 3 yıllık evliyim 🙂
93betull MirzaninAnnesi merhabalar ismim betül 7 ay 19 günlük kızım var bursalıyım bursa da oturuyorum kızımın ismi Aysima sizden tek farkım eşimden ayrılıyorum...
MirzaninAnnesi 93betull mrb cnm allah bagışlasın ya gerçekten mi çok üzüldm hakkınzda hayırlısı neyse o olsn inş
93betull nesee canım cok sorumsuz çocuğa ne mama aliyo nede bez ve kalkmış simdi velayeti istiyor benden benim ailem nereye kadar ustlenebilir ki masrafları canıma yetti artık
MirzaninAnnesi ZuZu97 maşşallah cnm allah bagışlasın inş birlikte büyürler ne gzl bnde öyle istiyrdm maalesef sezaryen Doğum yaptım