Deletedmom47 MirzaninAnnesi Tanıştığıma bende memnun oldum teşekkür ediyoruz güzel iltifat için tatlım 🌿🐣.
Ddemirkiran MirzaninAnnesi Ismim Dilek . 26 yasindayim 4 yillik evliyim ve 5 aylık ikiz kizlarim var 😊😊
Ddemirkiran MirzaninAnnesi Ece ve Duru 😊 tatli zorluklar diyorum. Cunku bu gunlerini cok ozleyecegim 5 sene sonra sarilayim desem opeyim koklayayim desem pek orali olmayacaklar . Haliyle bana da keyfini cikarmak kalıyor bu zamanlarin 🤗
MirzaninAnnesi Ddemirkiran maşşallah Ewt öyle gerçekten çok özliyecz bu günleri isimleri çok gzlmiş cnm 😍
Ddemirkiran MirzaninAnnesi saol canim . Senin de oglunun adı cok guzel . Adıyla büyüsün inşaallah. Rabbim eksikliklerini gostermesin 🙏🙏
Ikicocukanasiyioldum Merhabalar ilknur ben. 6 yıllık evliyim 2 evladım var çınar ve özüm Oğlum 4 buçuk yaşında kizik 4 ay 4 gunluk.
MirzaninAnnesi Bedriye şuan İnstagram kullanmıyrm kapattım eşim askerde ve haliyle kıskanıyr 🤪artk askerligi bitince tekrar acıcam
demet06 MirzaninAnnesi Merhaba ben Demet 21 yaşındayım 6 aylık kızım var👼🏻 Ankara da yaşıyorum 👼🏻👨👩👧
Gulperiikra Merhaba ben gülperi 23 yaşındayım 2ay 28 günlük bir kizim var ben Nevşehirli yım eşim Kastamonulu.