TugbaMina Bebeğim 51 günlük. 18 günlükken enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma yattı, orda mamaya alıştı. Şimdi anne sütü alıyo ama illa günde 2/3 kez mama istiyo. Anne sütünü bırakır diye çok korkuyorum. Yaşayan var mı sizce bırakır mı? 🤦🏻♀️
Nisa0987 TugbaMina bizde ilk günden beri mama süt gdyoruz mene reddi bizdede oldu avent biberon kullandk bi hafta istemedi sonra alıştı memeye sıkıntı olmz ama devamlı emzirinki unutmasn
Merfeee TugbaMina biberonla veriyorsan mamayı. Tek delik bıberon uçları var ondan kullan Normalde dolu dolu gelir mama o uçla az az geliyor o sayede unutmaz seni Nuk marka tavsiye ederim Bende nuk biberon kullanıyorum
TugbaMina Nisa0987 Avent’in biberonu iyi mi? Sık sık emziriyorum dediğim gibi gün içinde hep memede zaten sadece 2/3 defa 3 ölçek mama veriyorum 🙏🏻 Siz ne kadar veriyosunuz?
Nisa0987 TugbaMina ben memnun kaldım şimdi beş aylığız Ma sizin kadarlen iki saat bir 60 cc veriyordm arada da emziriyordm
Merfeee TugbaMina oda olur canım tek delik bıberon seni unutturmuyor Bide bıberonu çok dikme verirken Benimkini öyle verdim şu anda ayakta olmazsan emmiyo
TugbaMina bsk89 sütüm yeterli aslında ama mamaya alıştığı için günde 1 defa yetmiyo kızıma istiyo yani 🤦🏻♀️
Melegmanjel Ben Doğum yaptıktan sonra mamaya başlamak zorunda kaldım oğlumda sarılık oldugu ıcın hem emzırdım hem sma mama verdım suan 2bucuk aylık meme reddi yasamadık hala mama ve anne sütü devam edıyoruz
sanikosan Melegmanjel tamamen aynıyız. Ben de 2,5 aylıkken meme reddi yaşamadık diyordum. 3 aylık olduk redde başladık. İlla olacak diye birşey yok tabii ki ama dikkatli olun.
bsk89 TugbaMina evet ama zorlayın emzirmek icin emmedikce sütünüz azalır cunku mama daha uzun süre tok tutuyor bu da daha az emmesi demek oluyor
Melegmanjel TugbaMina öğlen 3 kere 30 cc tek ölçek verıyorum sabah ve akşam 60 cc 2ölçek veriyorum bole yaptığımda memeyıde ıstıyo doymak bılmıyor benım oglusum bıraz gece saat bası uyanıyo hep emıyo
TugbaMina Melegmanjel aynen benim kızım da öyle valla bende tahmini öyle veriyorum zaten çok vermemeye çalışıyorum İnşallah bizimki de bırakmaz 1 hafta sonra 2 aylık olucaz 🙈
TugbaMina Nisa0987 2 saatte bi 60 cc verdiğiniz halde meme reddi olmadı mı yani? Maşallah ne güzel darısı başımıza 🤗
Nisa0987 TugbaMina aynen canm bir hafta oldu hep biberon istyo artık kucağımda gezdirerek emziriyordum 😊sonra alıştı