Dragon2018 Oreolumagnolia benimde tam dört aylıkken doruk moktasina ulaşmıştı dokulmem sonra kel kalmadım azaldı yani merk etme geri çıkıyor
Elifsmomselda Oreolumagnolia merhaba bendede aynı sorun var tutam tutam dökülüyodu instagramda mühendisinoğlunda görmüştüm halalles diye bi şampuan dökülme karşıtı olanını aldım denedim daha ilk kullanımda azalmaya başladı dökülme tavsiye ederim
Tugba2355 Oreolumagnolia doğum yapalı 4 ay oldu benimde çok fazla dökülüyor kan değerlerim hep normal aile hekimi hamilelik sırasında bi hormonun saç dökülmesini engellediğini doğum sonrası hormon vücuttan çekilincede süresi dolan saçların döküldüğünü ama zamanla yenileceğini söyledi umarım doğrudur 🤷♀️
Fatmallper1 6 aylık oğlum aynıyız banyo yapmaktan korkuyorum. Banyoda dökülüyor durulurken ayrı kurulurken ayrı sabah ayrı. 🤦🏻♀️ Popomdaydı saçlarım şimdi çeneme kadar kestim düşünün yani ne yaptıysam bişey olmuyor🤦🏻♀️
durumelegimm Oreolumagnolia ah ah aynı durumdan bende muzdaribim hele duştan sonra bir avuç yatak yorgan her yer saç. Halalles diye bir marka var onda buldum çözümü isterseniz yorumlarına bakın hem doğal hem de uzun süre gidiyor ben memnun kaldım 2-3 yıkamaya durdu dökülmelerim. Çok şükür