Oreolumagnolia Ya tutam tutam dokuluyor saclarim 4 ay oldu dogum yapali bi cozumu olan varsa soylesin ne olur kel kalmaktan korkuyorum😥
Gul35 Oreolumagnolia aynı şeyi bende yaşadım bi sürü sey denedim ise yaramadı oğlum 5 aylık olunca dökülme durdu simdi dökülenler geri çıktı eski haline geldi
_yaseminturann Oreolumagnolia al benden de o kadar artık sinir olmaya başladım döküle döküle incecik kaldı baya da gürdü saçlarım 😣
Deletedmom55 Oreolumagnolia Önce dermatoloji ye gittim artık önlerim açılmıştı bütün değerlerime bakıldı daha sonra hiotin biotin tablet desteği verdi ve mutlaka bitkisel sampuan kullanmamı söyledi sanırım normal dogumdan sonra sıkmayın canınızı fazlasıyla geri geldi hepsi
Eesay Oreolumagnolia benim de aşırı dökülüyordu. Revox şampuan denedim çook büyük ölçüde azalttı deneyin bir isterseniz beyaz ambalajlı olanı almıştım
Tulinakrep Bebeğim 15 aylık oldu durum bende de aynı hastaneye virüsten dolayı gitmiyordum gitmeye karar verdim psikolojikmen kötü hissediyorum bende 🥺
Oreolumagnolia _yaseminturann benimde ya o kadar gurdu ki saclarim cok guzeldi simdi kel kalmaktan korkuyorum
Deletedmom55 Oreolumagnolia Bioxcin siyah sarımsaklı kullandım bulamadıgımda normal bioxcin cok memnun kaldım
MerveDerki Deletedmom55 gerçekten faydası oluyomu 🙄 çoğu şey fayda etmiyo çünkü bu dönemde diyolar 🤷🏻♀️
MerveDerki Oreolumagnolia bendd doğum yapalı 5 ay oldu ama hala tutam tutam gidiyo 🙄 bi saç bu kadar dökülür mü hayret ediyorum evde her yerden saç çıkıyo delircem çözümde bulamıyorum 😔😔
Ayzmm MerveDerki Cocuk seni taniyinca dokulur diyor bizim mahallenin koca karilari gecer ins kel kalmadan😊