Civcivimmm evet benimkisi de astımla birlikte geldi. Doğumdan sonra oldu ne olduysa. Annemde kaldım bi 15gün kadar. O sırada oldu hepsi. Annemlerin evinde kedi var bi de. Önce geçmeyen öksürük burun akıntısı tıkanıklığı nefes darlığı oluyordu. Hasta değildim grip değildim ama hep bunları yaşıyordum. Kendi evime geçtim sonra bi miktar rahatladım tabi kedi faktörü ortadan kalkmıştı artık. Ama geçmedi. Tıkanıklık için otrivine başladım başlamaz olaydım. O çok iyi açıyordu nefesimi. Ama öksürük ve nefes darlığı bitmedi hiç nefes alırken ciğerlerim ötüyordu artık ve göğüs doktora gittim testlerden sonra direk alerjik astım tanısı kondu. Astım ilaçları çok iyi geldi başlarda her gün düzenli kullanıyordum ama artık nefesim daraldıkça kullanıyorum havayı. Otrivine devamdı tabi onu hiç bırakmadım. 2sene oldu. Artık bir fıs açmıyor ard Arda 3/4fıs tek burna sıkmam gerekiyor hale geldim. Meğer bağımlılıkmış işte. Bugün otrivinesiz ikinci günüm. Dün çok zordu nefes alamamak ama bugün sanki bi miktar daha iyiyim. Doktorun verdiği ilaç da sanırım etki ediyor. Umarım kısa zamanda atlatırım ben de. İlaçlar bitikten sonra kontrole gideceğim inşallah o zamana her şey bitmiş olur 🙏