Minikcivcivim ahh ahh ben sana kendimii bi anlatsammm bi anlatsam… Çok iyi anlıyorumm 😔 yaklaşık 10 senedir falan alerjik rinitim var başlarda ayda bir falan tutuyodu grip oluyprum sanıyodum sonra 2 3 haftada bire sonra haftada bire dğştü en son artık haftada bir normal olabiliyodum 😔 ve işin kötüsü hamile kaldıpım zaman öyleydim artık dayanılmaz bi hal almıştı alerji ilacımıda içiyodum ama asla asla fayda etmiyodu.. 12.haftaöda falan dayanamadım çünkü sürekli grip hali burun akıntısı baş ağrısı o halsizlik btiriyodu beni 😔 kbb a gittim kesinlşklr alerji ilacıno bırakçaksın dedi ve sadece bitkisel olan burun spreyi vardı onu verdi ve tuzlu larbonatlı suyla bol bol burnunu temizle dedi.. Bide ironalight(yazılışı yanlış olabilir) öyle bi şey önerdi mavi ışık burnunuza tutuyolar 8 10 seans falan alıyosun hergün ve hiç bi zararı yok hamileliktede yapılabiliyo diye yaptırmıştım yprumlarında geçedebilir ama %60 iyileşme sağlar sonra tekrarlar yazıyodu öylede oldu haftada 1 e düştü alerji dururum 6 ay sonrada doğumumdan sonra başa döndük diyebilirim.. Ama yinede iyi gibiyim.. He bu arada alerji ilaçlarımı bırakınca çok çok kötü hasta oldum resmen 4 ay falan öksürük başlgam nefes darlığı çektim hamilelikle birleşince çok kötü olmıştum sabahlara kadar ağlayıp kusuyodum öksürmekten nefes daelığından ölücem sanıyodum evladıma kavuşamıcam sanıyodum çok şükür kavuştum yavruma ama o günleri hamileliğimi asla hatırlamak istemiyorum çok çok kötüydüm… Ve yaklaşık 3 haftadır astım ilacı kullanmaya başladım çünkü hamileliğimdeki o durum astım başlangıcıymış ve hamilelikten sonrada hafiflesede asla geçmedi şimdi hem alerji ilacı hem astım ilacı kullanıyorum mecbur kaldıkça otriville de kullanıyorum ama ayda kullandığım 2 yi geçmiyo genelde tuzlu karbonatlı suyla burnumu temizliyorum (tavsiye ederim düzebli kullanınca rahatlatıyo zatennburnunu böyle temizleyip doktorun verdiği o bitkisl burun spreyini sıkarsan daha rahat ettiğini görürsün)