Kayraklc Kızlar merhaba bebegim 2 aylik bugun 3 tane asi oldu ateslendiginde neler yaptınız yardimci olur musunuz
AskdakiHatun Kayraklc 2.ay aşısı çok ateş yapmıyor sadece akşama doğru huzursuzluk huysuzluk oluyor bir çay kaşığı calpol vermiştim aşı yeri acıdığı için
Mom0870 Kayraklc ateşlenirse calpol verebilirsiniz. Takip edin ateşini. Çok sıkı sıkı giydirmezsiniz. Biz kolay atlattık 💐 umarım sizin de öyle olur 😍
Urasmeryem Kayraklc merhaba neyazıkki bizde yeni olduk fazla ama mecbur herkese yapılıyor ateş yaptı bizde fitille şurup kullandık ateş düşürücü sağlıkocağından her ihtimale karşı ikisinide yazıp veriyorlar zaten aşıdan sonra
Kayraklc Mom0870 ilk bebegim ve cok korkuorum ateslenirse diye 3 asi normal mi birde bana cok fazla geldi
Esnalp Kayraklc Kayraklc sabah bende yaptırdım 3 tane evet çok rahattım postunuzu görene kadar beni de telaşlandırdınız 🤣şimdi gidip ateş düşürücü bişey alım bari 😁
Kayraklc Esnalp asi miktari cok olunca insan telas yapiyor ilk bebek olunca ne yaocagimi da bilmiyorum🤷♀️😊
Urasmeryem Kayraklc hadi ya ordaki ebenin merhametine kalmş heralde ozmn arkadaşların dediği gibi 1 çay kaşığı ateş düşürücü şurup verirsiniz her ihtimale karşı
Esnalp Kayraklc benim de ilk bebeğim sizi görünce çok rahat olduğumu farkettim az telaşlanıyım bari 😁
Bugram_5 Bizde pazartesi yaptırdık ögelene doğru ateşi çıktı 1 çay kaşığı calpol verdim 4 saat arayla şükür pek bişi olmadı 🤗inş sizinde rahat atlatır
[silindi] Kayraklc Biz de bugün olduk 2.ay aşımızı. Bebekten bebeğe değişiyormuş etkileri. Oğluma uyku yaptı, uyuyor. Ateşi olmadı ama olursa calpol vereceğiz.
Kayraklc Bugram_5 gece biraz ateşlendik ares düşürücüyle atlattik cok şükür merak edip sorduğunuz icin tesekkur ederim