invisible33 Helinyes ben de bir kaç damla sirke koyuyordum başından beri koymamyayım mı artık çok korktum 😖
invisible33 614408eoa xioami kullanıyorum takılma olasılığı yüksek kestir istersen ilk denedikten sonra
Annesivekizi Portakal 😂😂😂 ya güldüm ama boşaltmıyodum gerçekten😂 sonuna kadar dolmasını bekliyorum ki büyük olduğu için geç doluyodu
neslihan47 Helinyes bende size bir şey soracağım yeni aldım ben . Toz haznesini çıkardım vileda çeksin istedim . Yapmadı . Yani vileda ve süpürme işini beraber mi yapıyor . Beraber yapıyorsa halı yı moplamamasını nasıl sağlayacağım ?
Helinyes neslihan47 eğer s5 max ise hiçbir zaman toz haznesini çıkarmanıza gerek yok. Süpürürken aynı anda silebiliyor, yada sadece süpürebilirsiniz veya sadece silebilirsiniz ama toz haznesi içinde kalıcak , 🤗
Helinyes neslihan47 yine aynı markayı kullanıyorsak zoone seçme bölümü var orda halıyı sil iptalini yapıyosunuz telefon applicationundan halının üzerinden geçmiyor
S_1 neslihan47 neslihan47 evet Bi sadece süpürme haznesi var. bide hem silip hep süpürme haznesi var. Halıları kaldırmak gerek yada telefondan sanal duvar kolabiliyosun halının oldugu yeri işaretliyosun halıya cıkmıyo böylelikle.
614408eoa S_1 yaaa suan üzldm 4 kenarı da püsküllü sanırm bnde öle yapcm modelleri berbt olck yokmı baska yolu bacm ya
S_1 614408eoa bak bantlamakta mantıklı bantla istersen püskülleri ni misafirin faln gelince cıkartrsın😀