Deletedmom390 Azsekerlikahve öylemi yuh yani artik bu hemşirelere kafaya takmiyacagım kessinlikle aklımı bulandırdılar sabahtandır düsünmeden edemiyorum boyu kilosu ne kadar peki
NesLyy- Deletedmom390 Sağlık ocağındaki hemşireler abartıyor hiç takma ama yinede git için rahat etsin diye.. Benim oğlumada neler dedi başka konularda, doktora git dedi ağlayarak gitmiştim hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür sizinkide öyledir 🙏🏻🤍
Azsekerlikahve Deletedmom390 canım sen bakma onlara. Benm doktorum herşeyi normal dedi. Kilosu 6550 boyu 63 cm baş çevresi 47 ölçtü. Ama yanlışlık varmı bilmiyorum. Yanlışlık olsa en fazla 4-5 cm oynar yine normal yani
Deletedmom390 yenidoganhemsiresi öylemi gerçekten iyiki var bu uygulama baya korkuttular bizi demekki normalmiş herkes öyle diyor bide bu virüste hastahanelere yönlendiriyorlar birsey yokken
Ebrareylulll BombastikTurta benimkinede baglarmisin canım acaba 25.05.2020 kız bebek şuan baş cevresi 41 cm
BombastikTurta Ebrareylulll https://imgyukle.com/i/IAqvtt canım ayına göre baş çevresi %20nin altında bir doktora getir goster için.rahat etsin belli minyondur