Deletedmom390 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık kilosu 7.100 boy 62 cm baş çevresi 43 hemşire büyük doktora randevu al dedi acil sizin bebeklerin nsldı çok endişelendim yardimci olun lütfen
BombastikTurta Deletedmom390 persentil tabloda %20 nin altında mi çıkıyor? Genetikle alakalı olabilirmi ?
Baby_Mila Deletedmom390 bebeğinizin kilosu ve baş çevresi ortalamanın üstünde boyu ortalamanın biraz altında ama bence bunlar sorun değil her bebek ortalamada olucak diye birşey yok iri ya da minyon olabilir yani sizin bebeğiniz iri bebek endişe etmeyin ama baş çevresi kontrolünü her ay sıkı kontrol edin
Deletedmom418 Deletedmom390 eeee benim kızımında öyleydi hiç ele bişey demediler. Hatta ayı ve kilosuda aynıydı 🤷🏻♀️🤔🤔
Ebrareylulll BombastikTurta benimkinede baglarmisin canım acaba 25.05.2020 kız bebek şuan baş cevresi 41 cm
Deletedmom390 Mysunshines17 varya bu hemşirelerin moral bozmakta üstlerine yok illaki götüreceksin sakın aksatma diye diye bir hal oldum
BombastikTurta https://imgyukle.com/i/I7egyj %20 nin altında bir değeri yok ama için rahat etsin göster bir doktora canım bazı hemşireler bayılır abartmaya
Deletedmom390 Denizlila ah bu hemşireler iki hemşirede büyük deyince biraz endiselendim Allah razi olsun cvpladiğiniz için
Deletedmom418 Deletedmom390 vallaha kilo boy herşeyimiz aynıydı 😀 şimdi beş aylık sıkıntı yok 😀 her ay düzenli boy kilo kafa ölçümü yaptır temamdır 🤗 sağlıkla büyüsün minnoşlar
2cocukluanne222 Deletedmom390 endişelen mede git dr sakin ol canım allah kötü şeylerden uzak tutsun bebeklerimizi
Ayyss Deletedmom390 bebeğimin 4 aylıkken kilosu 6.300 boyu 61 idi baş çevresi de 43 gibiydi sanki.,hemşire gayet iyi dedi?????