EAtlasS Kızlar malum kış ayları geldi çattı. 5 aylık bebeğim var. Kışın oda sıcaklığı kaç olmalı ? 22 derece nasıl ?
Mom62636362 EAtlasS 22 derecede ben bile üşüyorum 😊 en az 25 derece olmasına dikkat ediyorum yine de ısıtıcıyı açıyorum 26-27′lerde seyrediyor oda sıcaklığı, 28 olunca kapatıyorum
sedaykn EAtlasS 23 derece ideal. Daha yüksek yapmayın. Bebekler sıcağı sevmez. Biz Türk milleti abartıyoruz sonra çocuklar sık sık hastalanıyor. Bebeğiniz rahat uyusun istiyorsanız 24 ü geçmeyin.
Zeyzey2019_ EAtlasS ben 22 23 de tutuyorum. Bazen uyku tulumu giymek istemiyor üzerine örttüğüm şeyi bile bunalıp itekliyor. Bebekler için çok sıcak hava iyi olmuyor. Aşırı sıcakta burun tıkanıklığı oluyor.
mayispapatyasi Mom62636362 bana fazla sıcak yapıyorsunuz gibi geldi. ben banyo yaptıracağım zaman 26 dereceye kadar ısıtıyorum onun dışında uyanıkken durdugu oda 24, uyudugumuz odayı 23 derece de kullanıyorum.
NrYlmzTsr Mom62636362 siz fazla yapıyorsunuz dereceyi, 22 derece üsütmez ki, çok kar kış aşırı soğuk olursa belki ama oda sıcaklığı 22,24 e kadar idealdir.
Mom62636362 EAtlasS eşime dün diyorum ki acaba elektrik faturası bu ay ne kadar gelicek, o da bana napıcaksın faturayı diye soruyor. Yani ne yapabilirim faturayla değil mi? Bakıp bakıp “Bu ay çok geldi” diyeceğim tabiiki 😄
Mom62636362 Leylamoms hayır, olmuyor. İlk kez bu soru ile karşılaştım hatta, sıcaklık ile burun tıkanıklığının bir alakası mı var?
EAtlasS Aryemus_3 internette 21-24 arası diyor ama 21 soğuk oluyor o yüzden emin olamadım teşekkür ederim tavsiyeniz için 👍
Leylamoms Ben 23 derece yapiyorum ama doktorum daha da serin olmasını istiyor burnunun tikanmamasi için. Eşime kalırsa 25 derece olmalı hala çözemedim sıcaklık ayarini
EAtlasS Mom62636362 fatura bana geliyor bu ay kombiyi yakmaya başladım ben daha çok dert yanıyorum eşimin umrumda değil onlar bebek olunca çok önemsemiyor 🙈
Leylamoms Mom62636362 odanın cok sıcak olması burnunu kuruturmuş burun tıkanıklığı problemi yaşıyoruz doktorum odanın maks 21 derece olmasını söylüyor. Ancak oda soguk oluyor benim içim rahat etmiyor ne yapacağımı şaşırdım
EAtlasS Zeyzey2019_ sormayın ya o yorgan hiç üstünde durmuyor ayaklarıyla kollarıyla ite ite üstlerini açıyorlar 😏
Mom62636362 Leylamoms ısıtıcının önüne bir tas su koydum ben, buharlaştıkça dolduruyorum. Her akşam da odada yıkıyorum ki nem oluşsun diye, bu yüzden olabilir canım. Yoksa ben de İç Anadolu’da yaşıyorum, kuru iklimli bir yerdeyim
EAtlasS Leylamoms 21 derece heleki duvarınız dışarıya bakıyorsa soğuk oluyor benim yatak odam 21 derece de soğuk mesela o yüzden kombi yakıyorum
Mom62636362 EAtlasS evet söz konusu bebekse biz de önemsemiyoruz ama fatura ayrı can yakıyor tabii 😄 EAtlasS ben ısıtıcının önüne bir tas su koyup, her akşam odada banyo yaptırıyorum
Leylamoms Mom62636362 her aksam yıkamaya bile korkuyorum üşüyüp hasta olacak diye 2 gunde bir yıkıyorum 😑