draslan pekmez çok şekerli olduğu için çok düşük miktarı bile kalori ihtiyacını karşılar çocuk etkin şekilde emmeyebilir
Minnakkizinannesi draslan yani normal hiç emmiyordu gündüz uyku arası bile emzirme pozisyonunda kucağıma alınca basıyor çığlığı yani etkini bilmiyorum ama belki lır sonra gerk kalmaz en azından 6 ayına kadar emse diyorum. Çok mama vermeye başladım. Sadece zararını bilmiyorum birde ek gıdaya başlarken sorun olur mu acaba
Nilinannesiii Minnakkizinannesi ciddi misin emiyo yani tadi gitsede 2 aylikken basladi meme reddi 3.ayindayiz acaba bnde recel mi sürsem
Minnakkizinannesi Nilinannesiii benm 4 ay olduğu için denedim 3 ay küçük sanki. Ben bile şuan doğru mu bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Belki alışır diye denedm ama zararını bilemiyorum şeker oranı yüzünden. Bir çay kaşığının ucu kadar aldım tabağa parmağıma azcık alıp göğüsüme dokundum 1 günde çay kaşığı ucundaki bile bitmedi.
Yasolini Nilinannesiii saçmalamayon ne reçeli ya gerçekten çocuğu alın camdan aton yemin ediyorum aynı şey. Tatlı şekerli şey verilmez bebeğe. 1 yaşında anca bak verilir siz reçel diyosunuz
Minnakkizinannesi Snmtt yarın belki şekerli su denerim belki daha mahsumdur şırıngaya alırım göğsümde yandan sıkarım
Enlimonlusundan Bir yerde okumuştum. Bebeğinizle birlikte duşa girin,orada emzirmeye çalışın diyordu. Yorumlara bakılırsa işe yarayan anneler varmış. Deneyebiirsin sen de.
Minnakkizinannesi Enlimonlusundan teşekkür ederüm bende çok okudum ama ona cesaret edemedim. Ayakta bir dönem emzirmeye çalıştım. Duşta suyun altında düşer vs diye cesaret edemedim. Ağlarken kendini geri atıyor çünkü
Nilinannesiii Minnakkizinannesi anladim canimda nasil emiyor acaba denk mi geldi cok dikkatimi cekti ne yaptiysam gunduz emziremedimde ben
draslan Minnakkizinannesi şeker haricinde çoğu ev yapımı pekmezde asbest var bence vazgeçin yol yakınken akıl vermek gibi olmasın bir de ücretsiz emzirme desteği sağlayan site vardı adını tam hatırlamıyorum ama
Snmtt Minnakkizinannesi ben sürüyordum bir çay kaşığı sonra hemen memeye getirince o alıyodu. Yoksa çok sorun olmuştu emzirme olayı. Bence de pekmezden daha masumdur üzüm falan dokunabilir
Pinham Minnakkizinannesi merhaba aynı durum bizde de var kızım 5 ayına yaklaşıyor yaklaşık 2 aydır meme reddimiz var 🤦🏻♀️ Sanki bir travma yaşamış gibi memeyi hangi pozisyonda yaklaştırırsam yaklaştırayım bağıtıyor kafayı çeviriyor diliyle zorla itiyor.. dr muz 32 yıllık hekimim daha 1 bebekte memeye geri dönüş olmadı düzelir demişti.. ama geçen konuştuk ben bu konuda 2. Vakanız oldum dedim.. malesef ne zaman ne şekilde denersem deneyim aldığım tepki hep aynı.. çok çok üzülüyorum tarif edemem bu duyguyu ama pes ettim artık sadece sağıp içiriyorum..
yenidoganhemsiresi Minnakkizinannesi yaptığınız pekmez şekerli su daha vi cesaret isteyen şeyler aslında. Bebeğinizle bol bol ten teması yapın bu aylarda oluyor malesef duşda da hiçbir korkulacak bişey yok zıbınını çıkartmayın gerekirse kaymaz, bir tabureye oturun. Duş bebekleri sakinleştirir
Nilinannesiii Pinham bende pes etmek uzereyim 1 ay oldu hala ayni drunuz zaman mi verdi sana yoksa onerdigi bisey var mi cok üzülüyorum artik bnde
Pinham Nilinannesiii malesef sürekli deneyinden öte bir önerisi olamadı.. ben de 10 gün sonra işe başlayacağım o yüzden pes ettim artık..
Minnakkizinannesi Snmtt benm pekmezde 1 dk faln emiyor sonra yine aynı şeklde kendini geri atıyor yine parmağımla pekmez alıyorum oyle devam ediyorum bugün de deniyim bakalım
Yasolini Minnakkizinannesi delirdiniz mi çocuğa zarar veriyosunuz. böyle yapmak yerine elinizde internet var bi yazın neden emmek istemez bebe. Gerçekten öyle çok tatlı bişey bebeğin ölümüne bile sebep olabilir yapmayın böyle şeyler 🤦♀️🤦♀️ Şaka gibi