Emir123ali Arkadaşlar mamayı yanlışlık fazladan yapıp bebeğime bişey olurmu yaaa sabaha kadar uyuyamam artık yaa
MinikCilek Emir123ali hiç bişey olmaz tatlım rahat ol nolcak ben kac defa dalgınlıktan yaptıgım oldu sayarak koydugum halde 🤣
Emir123ali Arkadaşlar yaa similac ölçeği büyük ben 2 ölcek koyup 60 yaptım zararı olurmu ya bişey olurmu yaaa
Emir123ali Zeynepink ayy çok rahatladım DBaybars Poncik allahh razı olsun inşallahhh bişey olmazz çok sağolllun 😊😊
Dn123 Zeynepink kutunun arkasında suya mama yi gereğinden fazla koymanın böbrekleri yoracagi, az koymaninda mamanın tadını kötü yapacağı yazıyor doysun diyorsanız hem suyu hem mamayi artirin lutfen
Emir123ali Lidya-t yok bundan sonra dikkat ederim similac ölçeyi farklı diğer mamnın ölceyiyle değiştiricem
MinikCilek Emir123ali yok yok bişey olmaz annesi 😍 ama bizler takık oldugumuz için senin öyle hissettmen normal😍🤣
Emir123ali Kavinsmom evet yaa aslında büyük olduğunu fark etdim ama dalgınlığıma geldi ilk verişim zaten normalde beni emiyor gece sadece kullanıcam ama daha olmaz yani bu bana ders oldu bişey olur diye soğuk terler döktüm 2 dk da
Emir123ali Kavinsmom aynen canım o yüzden geceleri mama vericem gündüzleri ek gıdaya başladımm ama az az veriyorum tadımlık
Emir123ali MinikCilek valla korkudan terler boşaltdım allahh bebeklerimizi korusun fatıma anamızın eli bebeklerimizin üzerinde olsun inşallahhh