Mucizeana Elaninannesi inşallahhh 🙏 evet ben bi doktor daha araştırıyım. Doktorumuz doğum yaptığım hastanenin yenidoğan doktoru ve hastane özel. Bende bi üniversiteye götüreyim bakalım
Elaninannesi Mucizeana hıc bekletme derim allah ım korusun onu sabah ezanı hurmetine sana bagıslasın hayırlı evlat olsun inş bişey cıkmaz inş belkide biberon dandır benım 3 aylık kızım bakmadım babası 6 aylık olandan almıs cok hızlı gelıyomus farkında degıldım kızardı fılan korktum belkı burnu tıkalı yutkunurken zorlanıyor dur bı arastırın derım
Bulin Mucizeana Canım biz de taburcu olurken her şeye bakılmış olarak çıktık ama ihtiyaten yaptırıyoruz kontrollerini örneğin karsiyoloji doçentine götürdüm. hastanede 1 delik var demişlerdi 4 delik ve farklı durumlar da çıktı. Sen yine de tedbiri elden bırakma kontrole götür. özellikle kalp beyin göz
Yavuzuannesi2012 Mucizeana benim bebeğimde emerken çok sıkıntı yaşıyoruz geçen mosmor oldu gözleri yukarı doğru bakmaya başlafı artık bağırdım komşuma gidiyodum kendine geldi. Bu gibi durumda yüzüne üfleyin birden kuvvetli bir şekilde yutkunup kendine geliyo ben denedim oldu bidemsiz deneyin
Mucizeana Yavuzuannesi2012 yüze üflemek çok zararlı yapmayın bende bir kez yaptım çocuk daha da kitledi kendini. En son çare ağzıyla burnunu ağzınıza alıp yarım nefes vermek. Bende çok zorda kalınca öyle yapıyorum.
Yavuzuannesi2012 Mucizeana ama bana eşimin dayısının eşi söyledi ebe o bilmiyordum ilk defa sizden duydum 🙄
Haticevys 36 haftalik dogdu benim oglumda 9 gun kuvezde kaldi suan 1 aylik olduk hala oyleyiz emerken genzine kaciyo sut yada nefesini kontrol edemiyor bi anda nefesi gidiyor ben surekli izledigim icin emzirirken morarmasina firsat vermiyorum hemen ters cevirip sirtina vuruyorum olmazsa yan yatirip vuruyorum cok hirpalamamaya calisiyorum bunlarin egitimini verdi hep yogunbakim hemsiremiz ve sakin kaliyorum ben sakin kalmazsam cocuk elimde ölür gider allah korusun tavsiyem biberon degistir canm kendi cekmeden gelmeyen biberonlar var nefes almak icin dinlenmeye firsati olur o sekilde
Mucizeana Elaninannesi burnunu sürekli temizliyorum ama mama yerken nefesini kontrol edemiyo yutdam mı nefes mi aldam derken kitleniyo yavrum 😔 çok şükür bugün olmadı hiç 😔
Esrasgn Mucizeana benim bebeğim gününde doğdu ama kitleniyor resmen çocuk hava vermesem nefessiz kalacak moru geçti simsiyah oluyor sesi artık tamamen kırılıyor dudaklar titriyor. Üstünü değiştirirken bazen altını alırken ve banyo yaptırırken hep morariyor bende çok korkuyorum.
Deletedmom200 Mucizeana bizde sürekli yapışık ikiz gibiyiz kızım kuvezdeyken sagdigin sütler buzlukta duruyorda işte veremiyorum [bilinmeyen] dediğin biberona bakicam bugün alıyımda en azından buzluktaki sütleri veriyimde belki rahat uyur
Elaninannesi Mucizeana ya dedıgım gıbı bıberon ucundandır bunlar ıcın ozel başlıkları var dıye bılıyorum ama ben yokmu senın gıbı olan bı onerı verse bı ınt yazsana vaktım olursa ben bakarım
2melek1anne Mucizeana canim benim ikizlerim 36 haftalikti yerken evet boğazına kaçma oluyordu ama dikkatli tutuyodum emzirir gibi yan tutup yediriyodum morarma olmuyodu 10 gunlukken gece yarısı gazli bir sekilde kusti agzindan burnundan mamalar geldi morardi nefessiz kaldi aglayamadi çok zordu kaynanamla kocam atti hastaneye hortumla agzini burnunu temizlediler çok zor günlerdi bi ay gece uyuyamadim gözümün önünden gitmedi o hali herşeyi temiz çıktı bida olursa serum hortumu edinin hemen burnundan cekin demişti doktor şükür bi daha olmadi ama yavaş alkışlı biberon kullanmani tavsiye ederim günlük mama yerken bu kadar tikanan duymamıştım senim acini birkez daha yasadim şimdi okuyunca seni çok iyi anlıyorum 😣😣
Nazlipek Mucizeana çocuk kardiyolojiye bir gösterseniz en azından kalbinde sorun olma ihtimalini bertaraf etmiş olursunuz🙏🏼
ozturksev Benim bebegimde 26 haftalık doğdu 4 ay kuvezde kaldı.biberonla süt verirken oksijen değerleri düşüyordu.20 sn süt verip 20 sn dinlendirerek besliyoruz.universite Hastanesi'nde kuvezdeyken KBB doktoruna inceledi soluk borusunun üzerindeki gırtlak kapağı tam kapanmadigi için biberonla süt icirken soluk borusuna kaçması riski olduğundan solunumu duruyormus.Buyudukce geçer dediler.Girtlak kapağı geliştiğinde sorun kalmayacakmis.Ne zaman gelişir belli degil