Mucizeana 27 haftalık doğan ikizlerim kuvezden çıkalı 2 hafta oldu. Bir kızımda hiç sorun yokken diğer kızım son 1 haftadır mama yerken yada yedikten sonra mosmor oluyo nefes alamıyo o sıra ve elim ayağıma dolaşıyo 😔 geçen ağızdan nefes verdim kendine geldi yavrum 😔 böyle bişey yaşayan varmı bana biraz moral olun bebeğimi beslemekten korkar oldum artık 😭
Siracseda Mucizeana bence direk doktora goturmelisiniz Allah korusun bir şey felan olur ihmale gelmez
Deletedmom200 Mucizeana benim kızım içinde demişlerdi biberonla içerken morariyor hızlı çektiği için emerken de morarsaydi kuvezden cikarmicaklardi şuan çok şükür emiyor ben biberon denemeye korkuyorum morarir bişi yapamam die
Ahsenbeyza Mucizeana cnm benimde bebeğim küvezde kaldı morardığı an ayaklarının altına vuracaksın pat pat canı acıycak bebek ağlıycak o zmn açılır
Mucizeana Siracseda geçen morardı götürdüm gidene kdr bembeyazdı hastaneye girdik rengi yerine geldi. Doktor hiç bişeyi yok dedi beyin ultrasonu bakalım dedi baktılar ciğerleri dinlediler hiç bir sorun yok ama morarıyo yerken kafayı yicem 😭
Mucizeana [bilinmeyen] evet kendi doktorumuz çıkarken hastaneden bizi uyarmıştı zaten. Ama olur demiyorum olabilir demişti. Yerken nefesini komtrol edemediği için olur dedi ama okdr rahatlarki benim aklım çıkıyo o an doktor gayet sakin ol böyle böyle yap diyo okdr 😔
Mucizeana [bilinmeyen] kuvezden aldım zaten herşeyine bakıldı hiç bir sıkıntı yok. Kalp beyin hepsi tertemiz çok şükür. Uyurken falan hiç biley yok ama yerken 😭 dün gece ben uyudum eşim başındaydı bi uyandım birden baktım çocukla uğraşıyo. Yedirmiş almış omzuna gaz için bi ses çıkardı bi elime aldım çocuk mosmor dedi 😭 korkuyorum artık. Doktora götürsemde erken doğduğu için daha tam ciğerler gelişmedi nefesle mamayı bir arada götüremiyo diyolar 😔
Bulin Mucizeana Canım biz de taburcu olurken her şeye bakılmış olarak çıktık ama ihtiyaten yaptırıyoruz kontrollerini örneğin karsiyoloji doçentine götürdüm. hastanede 1 delik var demişlerdi 4 delik ve farklı durumlar da çıktı. Sen yine de tedbiri elden bırakma kontrole götür. özellikle kalp beyin göz
Mucizeana [bilinmeyen] inan şırınga denedim baktım yine olmuyo kaşıkla vermeye başladım. Düşün 40 ml mamayı yada anne sütünü çay kaşığıyla sabızla yedirdim. Baktım sıkıntı yok ama çocuk yiyene kdr uyuyo yine dönmüştüm biberona 😔 olmadı yine öyle vericem
Erkencikus Mucizeana canim çok geçmiş dün benim bebegim bu yüzden kuvozde suan . Bizde premsatureyiz. Cigerlere sut kaçmış aklınızda bulunsun hiriltı oluyor rengi sarariyor ve beslenmiyor halsiz oluyor . Çok şükür erken fark ettik de tedavisi oldu yarın çıkacak inşallah. Ama mecbur beslicex
Acemi_ogretmen_annee Anlattığınız şikayetler katılma nöbetini tarif ediyor gibi öyle bir durumda ağzının içine üflemek kendine getiriyormuş umarım bir daha olmaz ama olursa bunu deneyin o panik anında yapabilirseniz 😞
Mucizeana Acemi_ogretmen_annee geçen gün o şekilde kendine getirdim yavrumu 😔 ama inanın nasıl yaptım hala aklım almıyo şuan olsa yapamam diyorum ama çaresiz kalınca herşey geliyo insanın elinden 😔
Deletedmom200 [bilinmeyen] bakiyim ben ona bı insan korkuyor bide hastanede bize uzak bendede panik atak var öyle bı morarma olsa elim ayağım dolaşır
Mucizeana Minikevrenim götürdüm her seferinde ama gidene kdr kendine geliyo doktorlarda küçük doğduğu için normal diyo
Elaninannesi Mucizeana gecmıs olsun anlamam ama benım ark bebısınede aynısını demıslerdı kalpkapakcıgı delık cıktı tedavı gordu suan 7 aylık sız bı doktor da kalmayın gıdın arastırma hastahanesıne ona ozelde bısey yok demıslerdı cunku mınnak ıyılesmesı kolay olur onceden tedbır yanı bıseyı yoksa bıle akıl akıldan üstündür belkı bısey onerırler sızde panık yapmayın soguk kanlı olun bugunler gecıcek ıns buyuyunce bak sen benı nasıl korkuturdun dıyecegınız gunler gelır ıns
Mucizeana Elaninannesi inşallahhh 🙏 evet ben bi doktor daha araştırıyım. Doktorumuz doğum yaptığım hastanenin yenidoğan doktoru ve hastane özel. Bende bi üniversiteye götüreyim bakalım
Deletedmom200 Mucizeana bizde sürekli yapışık ikiz gibiyiz kızım kuvezdeyken sagdigin sütler buzlukta duruyorda işte veremiyorum [bilinmeyen] dediğin biberona bakicam bugün alıyımda en azından buzluktaki sütleri veriyimde belki rahat uyur
Yavuzuannesi2012 Mucizeana benim bebeğimde emerken çok sıkıntı yaşıyoruz geçen mosmor oldu gözleri yukarı doğru bakmaya başlafı artık bağırdım komşuma gidiyodum kendine geldi. Bu gibi durumda yüzüne üfleyin birden kuvvetli bir şekilde yutkunup kendine geliyo ben denedim oldu bidemsiz deneyin