Arasannesi Wommy evet çok memnunum. S5max benım kullandıgım. Bir de s5 var sanırım onun silmesi iyi degıl dıye bılıyorum
Wommy Arasannesi toplamda evi ne kadar sürede süpürüyor acaba olumsuz bir özelliği var mı sizce etrafa çok çarpıyor mu bir yerlerde takılıp kalıyor mu gibi
Srht Arasannesi merhaba, Türkçe dil seçeneği yok galiba, yabancı dil bilmeyen için kullanımı zor mu?!
Arasannesi Wommy dakika olarak hiç süre tutmadım açıkçası kaç dakıkada tüm evi süpürdü diye.çünkü genelde evde degılken çalıştırıyorum bır kaç saatlik cıksam bıle geldıgımde coktan bitirmiş oluyor zaten.muhtemelen 40-45 dakıkada tamamlar en fazla.tek şarjla tüm evi süpürüyo.silmesi de güzel.hangi ıslaklıkla silineceğini de ayarlayabılıyosunuz uygulama üzerinden.hiç bir yere takılmıyor benım koltuklarımın altına falan mobılyaların vs hepsının altına girebiliyo.sadece banyomun kapısını kapalı tutuyorum 2cm bir eşiği var ve ordan geçip oraya da gırıyor.genel de turbonun bir altında çalıştırıyorum zaten halıların üzerinde kendiliğinden çekim gücünü artırıyor.çarparak ilerlemiyo çok nadir çarpıyo hafif bir şekilde zaten sensörleri sayesinde çarpmadan ilerliyo
Eymiiii Wommy evet menünün benim işimi büyük ölçüde kolaylaştırdı evim çok tozlanıyor hergğn düşürmek gerekiyor mobilyalarım yüksek altına giriyor ben yetişemezsin bebeğime vakit ayırıyorum ama detaylı bir temizlik yağmıyor haliyle çekimi fln iyi haritalama güzel ben büyük süpürgeyi yorgunluktan çopu zaman açmyotum idare ediyoruz
Nohutannesi Wommy evet kullanıyorum😇ben memnunum günlük temizlik için iyi, cekim gücü iyi saggy halilara takılmıyor, hızlı şarj oluyor. Ama köşeler yada hol gibi alanlarda halısız alan,kendi sığacağı büyüklükten az ise oraları kötü süpürüyor
Arasannesi Srht merhaba,yok hiç zor degıl.her şeyi anlasılıt yapmıslar.zorlandıgınız yerde basitçe internetten çeviri yapabılırsınız uygulamadaki kelimeleri
Pelopel MssKrks roboroc halıdakileri toplamakta çok daha başarılı. Diğerinin silmesi daha başarılı. Evinizin durumuna göre karar verebilirsiniz. Bir ablam roboroc kullanıyor diğeri mop pro ikisi de gayet memnun ama ablam mop proda turbo özelliğini keşfettikten sonra memnun kalmaya başladı yoksa geri göndermek istedi ilk başta kabul olmamıştı.