Sekerlik14 Deletedmom47 seyyar besigi varsa mutfaga yanina gotur muzik dinlet ben hep muzik dinleterek buyuttum simdi surekli ari viz viz viz diye geziyoruz evde 😍😍😂😂
Ayb Ayb @Dilayy merhaba oturma ile ilgili yazı bu. Ayrıca postun başından itibaren çeşitli konular mevcut işinize yarayacak şeyler çıkacaktır sevgiler
Ayb Ayb merhaba bahsettiğim kitap kaynak önerileri bunlar ilk maddedeki kaynakları incelemenizi şiddetle öneririm hepsi online. Doğan cüceloğlu, üstün dökmen, atalay yörükoğlu da yine okuması keyifli gelişim kitaplarındandır. @Ylmzkbra06 @Dilayy
Ayb Ayb @Busraveece merhaba kitap kaynak önerileri bu yazıda mevcut özellikle ilk maddedeki kaynağı incelemenizi öneririm. sevgiler
Funnymom Ayb verdiğiniz bilgiler çok faydalı, öncelikle çok teşekkürler 🙏🏻😊 Akademik titriniz nedir acaba?
Ayb Funnymom merhaba mümkün olduğunca bilgilerimi ve deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum umarım. Doktor öğretim üyesiyim
Funnymom Ayb çok teşekkür ederiz gerçekten 🙏🏻 doktoranızı bebiş öncesinde mi tamamladınız? Bebişle akademik çalışma yapmak zor oluyor mu? Farklı alanlarda ve fakat aynı yoldayız, onun için soruyorum 😊
Ayb Ayb @Maviboncuk3 merhaba bahsettiğim post bu baştan itibaren okursanız pek çok şey hakkında doğum öncesinde fikriniz olacaktır sevgiler
Ayb Funnymom rica ederim bir bebeğin bile hayatında ufak bir değişiklik yaratıyorsa bu çok önemli👍🏻 Bebekten önce bitmişti doktora. Ama bebekli veya bebeksiz bir düzen oturtunca hallolmayacak şeyler değil. Verimli ve gerçekçi bir planlama ile üstesinden geleceksinizdir. sevgiler