Ayb Kbrakurt ayrıca boş bakmadığına da eminim☺️ Size öyle geliyordur çünkü etrafındaki olan durumların farkında olup dikkat kesilen (kısa sürse de) bir bebeğin boş bakması mümkün değil
Acemiamne Ayb ilginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.Kızım 40+1 de normal Doğum ile 2870 gram doğdu karnımda iken 37. Haftadan sonra kilo artışında çok fark olmadı galiba gelişimini 37 de tamamladı kilo almadı 40+1 e kadar
Ayb Acemiamne estağfurullah bildiklerimi paylaşıyorum sadeve yardımcı oluyorsa ne mutlu. Düşük doğum ağırlıklı ve erken doğanlarda gelişim farjlı olabilşyor omsebeple sordum sizin normalmiş. Endişe edecek bir durum yok dediğim gibi bol bol fırsat verin. Yine haberleşiriz Sevgiler
Ayb AliasafinAnnesi22 çok normal bizler de öyle değil miyiz☺️ Rahat olun lütfen bebeğinizle keyifle vakit geçirin sevgiler
Ayb AliasafinAnnesi22 rica ederim görüşmek üzere elimden geldiğince atlamamaya çalışıyorum cevap gelmezse tekrar sorun hatırlatabilirsiniz Sevgiler
Ozgesmsk Deletedmom47 bizde de aynı sorun vardı kafasını çevirip bakıyordu ben çözümü tamamen televizyonu bıraktırmakta buldum artık salona gün içinde 10 dk uğruyoruz çocuk odasında oyun oynuyor orda yaşıyoruz resmen ve çok iyi oldu kuzum tv ve TELEFONu unuttu 😊başka bir yerde bile dikkatini çekmiyor tabi bende izlemiyorum bana zor oldu ama alıştık 😊
Ayb Ayb Ayb Ayb @Brkakgn merhaba etiketlediğim mesajları okuyun lütfen. Bana ulaşabilirsiniz bebek_izi hesabından. Yardımcı olmaya çalışırım. Sakin olun aşılabilecek şeyler yaşıyorsunuz. Hissettikleriniz her annenin az çok yaşayabileceği şeyler. Normal bir süreç. Bu hisleriniz olumsuz gibi görünse de sizi kötü bir anne yapmaz. Sevgiler