Deletedmom424 Merhaba arkadaşlar oglum 1.5 yaşında Türkiye de kac tane aşı yapılıyor bebege yani koluna bacağına vs merak ediyorum 🙄ne tür aşılar yapilir bu dönem de🌸
Deletedmom424 Ben turkiyede değilim 1 yil veya daha fazla zaman araya girerse yani Türkiye gidince yaptırirsam bie sorun yaşar miyim? Yani yaparlar mi kalan yerden aşıyı kafam karışık bazen yaptırmasam diye düşünüyorum 🥺 Nuryalcndag
Nuryalcndag Deletedmom424 yanlış hatitlamiyorsam 2 tane bir bacağa 1 tane bir bacağa yapmıştı bize yani hepsi bacaktandi
GokturkAlp Deletedmom424 çocuk felci ağzına damla şekilde. Diğer karma aşı ve hepatit A sağ ve sol kola yapıldı.
Arenn Deletedmom424 sağlık ocağı aradı bizi de 3 hafta içinde olması gerek dedi sanırım süresi var bende bikaç güne yaptırıcam
Nuryalcndag Deletedmom424 süresi var ama belli bir süre sanırım en fazla 2 hafta bazı durumlarda 1 ay ertelendigini biliyorum ama o derece uzun süre halkinda bilgim hiç yok gercekten
[silindi] Deletedmom424 Yaptırabilirsiniz. Kaynım yurt dışından türkiyeye taşındı. Büyük kızı hiç aşı olmamış sadece ilk doğduğunda ve ikinci ay aşıları yapılmış okadar. Gelir gelmez sağlık ocağına kayıt yaptırıp aşıları yaptırmaya başladı bir yıldır burdalar ve bir senedir çocuk aşıya götürülüyor belli aralıklarla. Kızı 3 yaşında şuan.
MinikCilek Ozgebur bizde bu ayın 14 ünde olucaz. Bi sıkıntı oldu mu canım ateş vs? Artık kızımın aşıdan kan almadan ıvır zıvırdan psikolojisi bozuldu cocuk doktor odasına girer girmez aglamaya baslıyo ya
Gokceninannesiiyim Ozgebur merhaba bizimki de aşıyı paZartesi günü olduç. Ama iki gündür inleme tarzında ağlamaları var geceleri özellikle. Çok huzursuz sanki bir yeri ağrıyor gibi. Eminim kolu acıyordur zaten kızarık ve şiş ama korkutuyor beni inşallah aşıyla kaynaklı bir aksilik yoktur. ☹️
Ozgebur Deletedmom424 benim oğlum da 16 Mayıs ☺️Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın 🙏bizde durumlar fena çok hareketlendik sizde nasıl😉
Deletedmom424 Ozgebur amin ALLAH razı olsun ❤️ valla benim oğlum da aşırı hareketli hayir herseye hayır diyor sonra bu ne bu ne ne gun içerisinde herseyi soruyor 🥴❤️
Ozgebur MinikCilek çok şükür canım bir sıkıntı olmadı ,evet benim ki de ebeyi görür görmez agladi ve nefesi kesildi bı an😔 . boy kiloya bakamadi aglamasindan
MinikCilek Ozgebur bizim de öyle oluyo malesef. Nasıl çözeriz diyorum kendi kendime ama bi yandan diyorum cocuk haklı her gittiğinde bi aşı bi iğne :/