Nuryalcndag cansugn zor yani tamam altından kalkilamaz bir durum değil ama 2 kat enerji lazım 😊 birde büyük hasta oldu,büyük hasta olunca küçük daha iyi uyumaya başladı bana fırsat veriyor sanırım bazen ikisi birden ağlıyor ne yapacağımi şaşırıyorum 😁
[silindi] cansugn pazar günü doğum günü kızımın 2 yaşına girecek çıldırmak üzereyim ne söylesem inatlaşıyor bilinçli olarak su ayran ne yerse sonunda döküyor 🤦🏻♀️ Üstüne bi de 35 haftalık hamileyim doğum yakın iyice delircem sanırım bebekten sonra 😂
cansugn [silindi] hayırlısıyla kucağına al insalah kuzum 😂 benimde 2 tane 5aylik kızım var bitanede halim duman. 😂😂 Allah yardımcımız olsun
Senemasil cansugn benim oğlum 10 aylık ama komşumun oğlu 2 yaşında ve allah yardımcımız olsun annesiyle görüştüğüm için çok yakından görüyorum çok saldırgan sürekli oğluma saldırıyor vurmak istiyor bağırıyor korkutuyor oyun oynamasını başka çocukla ilgilenilmesini istemiyor çıldırıyor bu kadar mı kötü sizin de çocuğunuz bilmiyorum ama allah annesnin yardımcısı olsun