Toprak2509 MetehaninAnnesii beşik, emzik, hamak, hastane çıkışları, yan yatırma yastığı, göğüs kremi keşke almasaymışım. Göğüs pompası, Bebek kamerası dönence iyiki almışım. Ana kucağı alsam mı acsba onu düşünüyorum şuan. Bi tane var ama dandik hediye geldi.
caglaras Toprak2509 selam dandikse bile bir bakın bebeğiniz seviyorsa güzelini alın eğer elinizdekini sevmediyse yenisini de sevmeyebilir boşa para vermemiş olursunuz
DamirinAnnesi hypatia ben de almak istiyorumda soru işaretlerim var. Saçlarım çok dökülüyo lohusalıktan beri. Evin her yeri saç oluyo elektrikli süpürgenin başlığına dolanıyo hemen haznesi doluyo falan. Robot süpürge toplar mı saçları bilemiyorum.
hypatia DamirinAnnesi benim saçlarım da çok dökülüyor artı olarak eşim de dağoşsun çok tüy döker. Hepsini mis gibi topluyor canım
caglaakdogan Chicco ohlala2 bebek arabası aldık. Çok çok iyi. Önceden kraftın fit modelini kullanıyodum büyüdükçe çocuk da ağırlaştı araba da😄 tek başıma zor oluyordu. Chicco ohlala2yi aldık pandemi olmasa fıldır fıldır gezeceğiz😄
Karaninannes MetehaninAnnesii keşke almasaydim ana kucağı (otomatik sallanan) asla ama asla kullanmadı sevmedi 😏 İyi ki almışım dedigim süt sağma makinası olmuştu son bir aydır kullanmadım sadece ilk 3 ay elim ayağım olmuştu. Başka da aklıma gelmiyo ya 😁
Toprak2509 caglaras şuan uyanıklık süresi az oldugu için ilerde kullanabilir miyim bilmiyorum. Mutfakta ben birseyler yerken duruyor. Uyurken sesten çok etkilendiği için onda yatırıp yanıma alamam sanırım.
Ylzvys Fisher price köpekçik gercekten harika bir oyuncak Joie marka bebek arabası Bebegimin ilk kartlari Bunlar iyiki aldiklarim Bebek salincagi kizim hic sevmedi Puset hic durmadi Puset örtusu minderi emzirme yastigi hicbirini kullanmadim
Muhammedd23 Sarisey ya ben o corbel kovadan resmen nefret ettim açınca iğrenç koku etrafi sarıyor al poşeti kes tekrar bağla. Kokuya boğuluyoruz. Onun yerine normal poşete WC de bezleri koyup atmak kat ve kat güzel hatta koku yok. İceride havasız kalıp üreme olmadığı icinde
Mommibi Aldığım Herşeyi temkinli aldığım için tek pişman olup keşke almasaydım dediğim BEBEYATMAZ oldu. İyiki almışım dediğim KRAFT katlanabilir bebek arabamız çok memnunum. Oyun halisini çok sevmiştik.bebeğim 1 yaşında şuan favorilerimiz aktivite masası,ilk arabam,legolar.
AysunFatih MetehaninAnnesii İyiki almışım dediklerim blisbaby hamak beşik çok kolay sökülüp kuruluyor gittiğim heryerde elim ayağım oldu arabaya attım. Fhisher price oyun halısı onuda iyiki almışım onun sayesinde nefes alıyorum hem oyuncaklarını farklı şeyler de asabiliyorum. Almasaydım da olurmuş dediklerim bibs emzik hiç tutmadı 1 kere bile emzik kabul etmiyor. Baby plus manuel pompa bunuda hiç kullanmadım fhisher price eğitici köpekçik yeni aldım 5 aylık henüz belki ondan bilmiyorum yüzüne bakmadı kaldırdım şimdilik bu kadar
Aysayd MetehaninAnnesii iyiki dediğim gümüş kabaklar ufak acılarla atlattım yara olmadan.keşke dediğim burun aspiratör ü hiç kullanmadım
Lipnem61 MetehaninAnnesii iyi ki almışım dediklerim Müslim ve Nohur battaniye. Bebek telsizi.chicco RAM yatan Baston araba travel almadım arkadaşımdan puset aldım. E bebek pamuk .oyun halısı yürüme arkadaşı ana kucağı. Süt sağma makinesi lansinoh. Almasaymışım dediğim makas şeklinde tırnak makası , emzirme yastığı
Mrbmrb Sevi bebe lüks reflü yatagı 4 ay gece gündüz onda yattı zor ayrıldık 😂😂 bebek kamerası elimiz ayağımız. Ve avent in biberonları emziği iyiki almışım. Suluğuda süper. Fisher price piyano iyiki almıstım. Keşke almasaydm dediklerim de emzirme yastıgı emzirme önlüğü
Nursen60 MetehaninAnnesii mobilya bebek beşiği 11 Ylık olcak hiç kullanmadım seyyar denilen bez beşik kullanıyorum
Kuzeybebito MetehaninAnnesii iyiki almışım anne yanı beşik göğüs pompası bolca zıbın reflü yatağı keşke almasaydım büyük beşik karyola kamerası olmayan telsiz göğüs gümüş Kalkan’ı süt saklama poşeti biberonlar fil